Szülők, Gyerekek! Hogy fog telni a nyaratok? Milyen elfoglaltságokat tudtok javasolni egy 15 éves lánynak? (beszélgetős fórum)
15 évesen szerintem a szülő max. 1 hetet osszon be, a többit majd a gyerek kitalálja.
Az én fiam napközis táborba járt még ekkor is, mert ott egész nap focizhatott.
Ő nem szerette a szervezett táborokat. Tehát soha nem akart menni se angol táborba, se Balatoni táborba, se úszó táborba.
Értem én.
Mindössze annyit mondtam, hogy jó.
Attól, mert drága, lehetne épp vacak is. :)
Viszont nagyon jó. Lányom már 4x volt.
Igaz, nem 15 éves gyereknek való.
Még bentlakásosért is sok, de ezek ráadásul napközis táborok...
(Persze nálunk még nem merül fel a bentlakásos tábor 4.5 évesen...)
ÉN 14 éves korom körül nagyon szerettem az orosz nyelvi tábort... és esetleg ha van rá mód tényleg ki lehet próbálni néhány hét diákmunkát is...
Nálunk anno a kötelező úszótábor heti 7e ft volt csak.Igaz,ez a versenyzői díj volt,a külsősöknek a 3x-osa.Most sima mezei edzőtáborba megy,ez is picit húzós,de ugye kötelező... :S Ezen kívűl rokonoknál is lesz vidéken sokat,sőt,az apjánál lenni már eleve egy fél nyaralás a körülmények miatt :)
Nekünk annyival könnyebb a helyzetünk,hogy lassan már 14 éves,nem kell mindig itthon lenni vele.
amennyire én láttam - bár a kislányom még ovis korú - iszonyatosan drágák a táborok, egy-egy hét beleférhet, de egy egész nyarat biztosan nem lehet így megoldani.
Úszótábort néztem, nekünk 4 hetet kell megoldani, több mint 100.000 lett volna... Ehelyett végülis egy magánovit találtam, a 4 hét teljes ellátással, programokkal 60.000...
Ha van kedve nyelvtanfolyamra járni, az nagyon jó és hasznos elfoglaltság nyárra és szerintem nem kerül annyiba mint a táborok legtöbbje. Ha van barátnője akivel együtt mehetne, az még jobb...
További ajánlott fórumok:
- Tudtok javasolni jó nőgyógyászokat Kecskeméten?
- Egyszeri vagy krónikus felfázásra mit tudtok javasolni?(Gyógyszereken kívül is)
- Egyedül otthon - elfoglaltságot keresek
- Érdekes elfoglaltságok, játékok gyerekeknek hosszú őszi és téli napokra
- Milyen programokat tudtok javasolni Pécsett, amiket esetleg általános iskolás gyerekek is élveznének?
- Van Debrecenben 2, 5 éves gyerekeknek program heti 1-2 foglalkozással?Tudna nekem valaki valamit javasolni?