Szülinapra kerék alakú torát hogyan díszítsem? (beszélgetés)
szia!
Marcipán megformázásával?
úgy működik mint a gyurma.
néztem a képeket.... nagyon szuper lett!!!!
Köszönöm!
SAJANÁLOM HOGY FÉLREÉRTETTÜK EGYMÁST....
Semmi baj, csak az esett rosszul, hogy feltételezted Rólam, hogy még csak egy gondolat erejéig is rosszat akarnék Neked, vagy Valakinek.
Még egy szó a tortáról: Én sem az egész krém színezésére gondoltam, csak amit a tetejére, a gumi helyére (torta szélére) kennél. Na ennyi, tovább nem háborgatlak! Minden jót Neked és a Párodnak boldog szülinapot kívánok :) Üdv:Fiti
Ugyan már csak vicceltem, tudom hogy nem mérgeznél meg senki csak poénból írtam...Kedves Fiti ELNÉZÉS KÉREK!
A díszítéssel kapcsolatban vannak kétségeim, a belsejét nem változtatnám meg.
Élethű autógumi: fekete!
Azért mondtam :GYÓGYSZERTÁR-i széntablettát mert az NEM méreg :)
Egyébként létezik fekete ételfesték is!
Távol álljon Tőlem, hogy bárkit is meg akarnék mérgezni!!! A csokit is egyszer már elvetetted, azért gondoltam, hogy a saját krémjét megszínezed!
De, bocsánat a javaslatért, vedd úgy, hogy nem szóltam egy szót sem! Üdv.
Ilyet először hallok! Nem szeretném lemérgezni a családot:)
A krém nem számít gesztenyés rumosat csinálok csak a díszítéssel állok hadilábon!
Nem tudom hogy csokival vagy tejszínhabbal csináljam. Mert ugyebár a tejszínhab feketén elég bizarr.
Szerintem próbáld meg a gyógyszertári széntablettával (feloldani alkohollal és a krémet megszínezni vele)
Gondolom először ki kellene próbálnod az arányok miatt (mennyire fogja meg mondjuk a világos krémet)
Sziasztok!
Autóimádó páromnak szeretnék kerék(felni)formájú tortát készíteni.
Adjatok tippeket hogyan csináljam meg, és hogyan díszítsem.
További ajánlott fórumok:
- 40. szülinapra meglepetés partit rendeznék, hogyan tudassam a meghívottakkal, hogy a fogyasztás önköltséges lesz?
- Szex szülinapra?
- 30. szülinapra ajándékötleteket várok !☺
- 50 apró ajándékötlet szülinapra anyukámnak! Segítség..
- Kerek alakú háztartási kekszből milyen sütit tudnék csinálni?
- "Egy kishugit kérek szülinapra.." kezdetű dal szövegét keresem! Emlékszik rá valaki?