Szülinapi meglepetés(torta)-fiúknak! (beszélgetés)
Köszönöm a tippeket. Közben jött egy jó ötletm ami ugyan nem vicces, de annál látványosabb lenne csak ne tudjuk hogy lehetne kivitelezni:
Lángoló torta. Nem ismer véletlenül valaki ilyen receptet? Vagy, nincs véletlenül tapasztalat, hogy lehetne megcsinálni, hogy lángoljon a teteje?
Ha szeretnek vezetni, és a jó kocsikat, meglephetitek őket egy élményautózással, vagy ha kisebb a keret egy gokártozással összekötött szülinapi bulival.
Torta-ügyben rengeteg lehetőség van, tudni kéne, mit szeretnek.
Ez attól függ, van-e valami közös érdeklődési körük.
Csak ne ciciforma, bugyiforma, mert az szerintem már annyira gáz...
Thomas és bartai...
Vonat alakúban :)
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van-e valami jó ötetetek azzal kapcsolatban, hogy mivel lehetne meglepni egy baráti társaság 4 férfitagját, szülinapjuk alkalmából, a barátnőik által? ( a személyes rész biztos vagyok benne, hogy minden oldalról biztosított lesz.. :) )
Mi(lányok) spec. egy közös tortára gondoltunk, de nincs ötletünk milyen lenne jó(pl:forma, mintaÖ, illetve bármi "örültségben" is szívesen benne lennénk, amivel esetleg megviccelhetnénk őket.
Előre is köszönöm a tippeket! :)
További ajánlott fórumok:
- Enyhén elrontott szülinapi tortát tálaltál már? Szóltak? Ették?
- Elmúltam 60 éves és még soha nem volt szülinapi tortám.
- 1 éves babának szülinapi torta receptet keresek.
- Ha elfújom a szülinapi tortámon a gyertyát, és közben kívánok valamit, az teljesülni fog?
- Szülinapi meglepetés ötleteket szeretnék! 3 hetes a kapcsolatom...
- 60. szülinapi meglepetés partira tudnátok jó játék és egyéb ötleteket adni 50-60 éves korosztálynak?