Születésnapra ajándék szülést! (beszélgetés)
Én 1 hónapja, a 29. születésnapomon adtam életet kisfiamnak. Legcsodálatosabb születésnapi ajándék!!
A fiam 37 évvel ezelőtt a 27. születésnapomon született. Tényleg ez a legszebb születésnapi ajándék,amit az ember az élettől kaphat. :))
Gratulálok még egyszer és utólagosan boldog szülinapot mindkettőtöknek itt is. :))
Mimi csak a beceneve, hivatalosan Emília Panna :)
Gratulálok!!!
Én is szülinapra kaptam a kisebbik lányom! Szinte percre pontosan 34 év van köztünk... imádni valóak; csak idegek kellenek már :-() Jó vastagok :-)))))
Nekem a 4.lány a második lányunk szülinapjára volt kiírva...:)
De sietett,így 2 héttel előbb van.
Az én egyik lányom Miri,Mirjám.
Az első lány én is 25 évesen szültem...:)
Gratula. Mimi lett a kislány?:) Nagyon szép név,nem tudtam h itthon is engedik anyakönyveztetni.
Gratulálok!Nagyon szép ajándékot kaptál :)Az én fiatalabbik Fiam,Édesapám és az Öcsém névnapján született.Most vasárnap,18-án lesz 3 éves :)
Szívből gratulálok! A mi kicsikénket is ünnep körülre várjuk. A kiírt időpont környékén vagy nagyi születésnap, húsvét, apa névnap, és az én születésnapom. Kíváncsian várjuk, mikor jön a bébi :)
Gratulálok!
Én is a születésnapomon szültem a kisfiam!!:-)) Nagyon érdekes dolog!
Szèp törtènet! Puszi neked,ès Miminek! :-)
Megkönnyeztem a te szüléstörténetedet is, szépen leírtad!:) Hihetetlen, hogy már 1 év telt el azóta.:)
A legjobb ajandek :) az en fiam dec 22-en 21.20kor szuletett, az en szulinapom meg dec 23an van, ugyhogy mi is kozel voltunk :) nalatok jobb volt az idozites :)
Nagyon szép :)
Gratulálok!
Csak csatlakozni tudok a többiekhez! Jó volt olvasni! :-)
Aranyos történet! (:
Nagy szép a kis Csöppség!
Jó egészséget nektek! (:
Jó volt visszaolvasni amit anno a fórumon olvastunk:)
Megnéztem a képeket és nagyon cuki :)
Ha jól látom már a tengerparton is járt ;)
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen! :)
Vasárnap pedig pont ünnepeljük a szülinapokat, úgyhogy ez a megjelenés a hoxa ajándéka nekem! :) Köszönöm!
az ilyen történeteket jó olvasni :) és milyen gyönyörű kép van rólatok!
(nekem püffedt, lilába hajló fej, véres szem jutott, mintha erőszak áldozata lettem volna :) )
de szép történet! sok boldogságot!:)
Gratulálok! Sok boldogságot nektek!
Nagyon szép történet!:)
Sok boldogságot!
Csodás!
Sok boldogságot!!! :)
Gratulálok a babához!
Nagyon jól megírtad a cikket!
Gratula! Tetszett a cikked! Ez nem semmi, pont a szülinapodra ilyen csodálatos ajándék...:) Szépek vagytok!
De jóóóó volt olvasni!! Szívből gratulálok nektek!! :)))
Húú de nagy szerencsétek volt, hogy sikerült benttartani a kicsilányt! Gratulálok nektek, sok boldogságot és jó egészséget kívánunk! :)
További ajánlott fórumok: