Szülés utáni vérzészavarok másnál is előfordultak? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem már nagyok a gyerekeim (a kisebbik is 10 éves), de emlékszem, hogy szülés után nekem is gondom volt. Eleinte rövid (22-24 napos, 7-8 nap /ebből akár 2 nap erős, gyakorlatilag ömlött belőlem/) ciklus, később változó (az előző váltakozott 35-40 vagy akár 60-70 napos ciklussal is. Igazán olyan, mint szülés előtt sosem lett újra. Igaz, nem is szedtem semmit.
A spirállal vigyázzatok, mert a 2. csemetémmel spirál mellett lettem terhes. Kellően ideges is voltam, amíg a félidő tájékán ki nem rugdalta maga mellől. Persze, később is izgultam, hogy nem sértette-e meg a picit. Szerencsére semmi baja nem volt.
Sziasztok!
A fogbogyesz is eléggé bezavarhat! Mű ciklust csinál, a természetest meg elnyomja. Nekem rendszeres 28 - 5 napos volt a mensim. Aztán elkezdtem szedni egy alacson hormontartalmu fogbogyit amivel szintén 28 - 5 napos volt a ciklusom. Egy szép napon elhatároztuk hogy abbahagyom. Már az első kimaradt. Örültünk, de kár volt mert nem a terhesség miatt nem jött meg. Csak peteérést serkentö bogyoval indult meg ujra, 2 35 napos ciklus, majd kimaradt megint addig amig nem mentem dokihoz bogyoért. Ha 6 hónpig nem mentem akkor 6 hónapig nem jött meg. aztán megint 2-3 hónap 35 olykor 40 napos ciklus, majd megint szünet. Ezt játszottuk 4 évig mire végre teherbe estem. Lassan 1 éves a fiam és talán most kezd hejreállni a dolog. Én spirált tetettem fel, nem kockáztatom ujra a gyogyszert. Ha megvan az ember alig várja hogy elmuljon, csak nyügnek érzi. De ha nem jön meg az még rosszabb.
na igen ez az a dolog amiből meg az a pár nap is sok:)
nekem otthon amit felirtak az már kevesebb hormont tartalmazott nem tudom le lehet e irni a nevet.Ha igen akkor leirom ,nekem nagyon bejött az a gyogyszer.Soha semmi bajom nem volt, időben jött meg és enyhültek a görcsök is tőle...
szia ansza!
Én pont igy jártam!!!! nekem is össze - vissza volt meg.PL. szülés után csak egy hétig tartott a vérzésem és utána kb. másfél honapig semmi.Kaptam f.gátlot,hogy azt szoptatás alatt is lehet szedni,de igazság szerint utána még jobban felborult minden.EGyik nap megvolt,utána nem .Megint kimaradt egy hét utána két hétig megint meg volt és nagyon nagyon fájt a hasam.Engem is megvizsgáltak uazt mondták amit neked is.
Én erre önhatalmulag abbahagytam a gyógyszert és már "semmi hasonlo probléma" nincs.Most kb. egy honapig megint nem volt meg és most decemberben ugy ahogy szokott -öt nap- megjött és csak egy kicsit fájt a hasam.Szülés elött én is görcsöltem sokat.
Szerintem neked sem fog sokáig tartani.A gyogyszert azért nem akarod szedni mert szoptatsz??
További ajánlott fórumok:
- "virág"-os dalok, slágerek, könyvek, versek...azaz minden, amiben előfordul valamilyen virág
- Párom letiltott a Hoxáról...veletek előfordúlt már hasonló?
- 3, 5 éves lányom nagyon keveset eszik. Van valakinek ötlete? Esetleg másnál is előfordult ez?
- Másnál is van/volt így? Rossz az áramlási ultrahang, de az NST jó, mégsem indítják a szülést...
- A telefonom magától kikapcsol és utána bekapcsol. Előfordult ez már másnál is?
- Ha az első szülésnél az agyvízbe szívárgott az epidurális érzéstelenítő, akkor a 2 szülésnél is előfordulhat?Van valakinek tapasztalata?