Ha az első szülésnél az agyvízbe szívárgott az epidurális érzéstelenítő, akkor a 2 szülésnél is előfordulhat?Van valakinek tapasztalata? (tudásbázis)
5. Venezuela
2010. szept. 23. 15:23
Én sem halottam ilyenről amíg nem történt meg velem!Én sem szeretnék kockáztatni!!!Ha majd itt lesz az ideje,jobban kifaggatom a dokit!!Amúgy kisfiamra az volt a hatása,hogy 160-ról 80-ra esett a szívverése,de doki közölte amikor már magamnál voltam,hogy szerencsém,hogy így alakult,mert tarmészetes szülésnél megfolytotta volna a köldökzsínór......
4. Anatita81 (válaszként erre: 3. - Venezuela)
2010. szept. 23. 15:06
Szerintem viszonylag ritkán fordul elő - én spec ilyet még nem hallottam -, de nem kockáztatnék, ha nem muszály.
Nem beszélve a babára gyakorolt hatásáról...
Én másodszor időhiány miatt mindenféle fájdalomcsillapító nélkül szültem, úgy is ki lehetett bírni.
3. Venezuela
2010. szept. 23. 15:01
Igen az enyémbe,ezért voltam császáros!Hát nem tudom,hogy muszály lesz-e,ezért kérdeztem,hogy volt e már ilyene valakinek,mert nem tudom,hogy a második babánál ilyenkor mi van?!Dokim azt mondta,hogy 50-50 % esély van rá,de ezzel nem mondott sokat......
2. Anatita81
2010. szept. 23. 14:16
Micsodaa? Az anyáéba, ugye? Muszály volt ill. muszály lesz másodszor is epidurális érzéstelenítőt kapnod?
Amúgy naná, miért ne fordulhatna elő, főleg, ha volt már ilyen?!
1. Venezuela
2010. szept. 23. 14:11
Ha az első szülésnél az agyvízbe szívárgott az epidurális érzéstelenítő, akkor a 2 szülésnél is előfordulhat?Van valakinek tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- Veszélyes lehet az epidurális érzéstelenítés? Milyen előnyei és hátrányai vannak?
- Szülés epidurális érzéstelenítéssel
- Indított szülés és epidurális érzéstelenítés
- Csütörtökön visszér műtét vár rám epidurális érzéstelenítéssel akinek van tapasztalata kérem írjon, mire számíthatok?
- Melyik jobb? Az epidurális érzéstelenítés vagy a gáz?
- Penicillin érzékenység esetén adhatnak epidurális érzéstelenítést?