Szülés utáni regenerálódás (beszélgetés)
Szia!Annyira viszket mar a vagasom hogy sokszor megorulok...he he
Baszki nol a hasam es szerintem azert.Hat ja a lekotes az egszeru csak ki tudja hogy tenyleg mi lesz meg kesobb,mondjuk sokszor ugy vagyok vele,hogy mar annyura fardt vagyok,es nem tudok pihenni mert ez a kis szaros elegge aktiv a masik meg a pasamba.es almos vagyok allndoan,de nem tudok pihenni mert a lanyomnak most jon a foga,es neha 5 ször vagyunk fent ejjszaka,szoval nehez,de majd csak tulelem mas valsztasom ugy sincs...he he
En is igy voltam,meg vagyok is hogy kicsit megkonnyebbultm mikor mondtak hogy csaszarozni kell,es orulok hogy a 2. is az lesz.Hallotam mar annyi rosszat a termesztes szulesrol-hogy utanna rosszul varrnak,meg nem nagyon foglalkoznak hogy szukre csinaljak visszaa noket.Majd megnezem az adatlapodat,a fenykepeket,a kis maszatodrol!!he he
Most megyek mert annyira pakol a lany a fiokba,es tuti megint odacsukja az ujjat...he he
majd irj,szia
Nem volt vészes én is azt hittem hogy fájno fog mikor kihúzza, de nem.Akkor még megvoltak a varratok, de nem csinált a helyével semmit.Az az igazság, hogy nagy a hasam, és nem igazán láttam milyen a vágás helye.Azóta meg még nagyobb.Nekem is szokott viszketni.Azt mondták hogy a szoptatás alatt fogyni szokta, hát én csak híztam és híztam.Most nagyobb a hasam, mint mikor terhes voltam.
Gratulálok a babához.Én is szeretnék mégegyet, úgy hogy 2 év legyen köztük.Szóval az idén tavasszal, vagy nyáron szeretnék teherbe esni.De még nem kezdtem el mestruálni, úgyhogy még nem tudok tervezni.Most kezdi Bazsi elhagyni a szopizást, remélem megjön hamarosan/sosem gondoltam volna hogy egyszer várni fogom/Én szeretném hogy a második is császárral szülessen, mert félek nagyon a sima szüléstől.De ha lehet azért megszülném simán is.Csak legyen.Biztosan nem lesz könnyű két picivel, de ha nagyobbak lesznek nekik nagyon jó lesz.Nem jó a nagy korkülömbség.Neked is könnyebb lesz majd mert egymást elszorakoztatják.Én sem szeretnék harmadik gyereket, de itt csak 3 után kötnek el.azt hiszem.Meg az olyan végleges.Sosem lehet tudni mit hoz a sors.Hogy van a kicsi?Mi ma voltunk méreckedni 8400 g.Nagyon meglett dicsérve, hogy milyen szép és nyugodt.De csak ott az orvosnál, egyébként igazi ördögfióka.
Csovet hagytak a vagasba?Na az is eleg szar lehet,es utanna miutan kihuzzak,azt ott osszevarjak?
Megint csaszarozni fognak,mondta mar az orvosom,most vagyok kb 12 hetes.Most kezd igazan gyogyulni a vagasom,meg allandoan viszked...De most megint ott vagnak...Azt hiszem lehet kerni csaszarnal,hogy kossenek is le ha mar nem akarok tobb gyereket,lehet hogy az lesz,meg nem tudom.Most orulok hogy ilyen hamar jon a masodik,csak egy kicsit felek mert eleg nehez lesz ket kicsivel.A lanyom meg csak 14 honapos lesz mikor jon a masodik,de remelem hamar elmegy az elso par ev,azt akarom hogy egyutt noljenek fel...
Az egyik baratnom Magyarorszagon szult-csaszarral-es neki is korbe nyomkodtak.Neked vettek magzaqtvizet,az faj???
Na most megyek mert a lany nem bir magaval...majd irj,csa
Csovet hagytak a vagasba?Na az is eleg szar lehet,es utanna miutan kihuzzak,azt ott osszevarjak?
Megint csaszarozni fognak,mondta mar az orvosom,most vagyok kb 12 hetes.Most kezd igazan gyogyulni a vagasom,meg allandoan viszked...De most megint ott vagnak...Azt hiszem lehet kerni csaszarnal,hogy kossenek is le ha mar nem akarok tobb gyereket,lehet hogy az lesz,meg nem tudom.Most orulok hogy ilyen hamar jon a masodik,csak egy kicsit felek mert eleg nehez lesz ket kicsivel.A lanyom meg csak 14 honapos lesz mikor jon a masodik,de remelem hamar elmegy az elso par ev,azt akarom hogy egyutt noljenek fel...
Az egyik baratnom Magyarorszagon szult-csaszarral-es neki is korbe nyomkodtak.Neked vettek magzaqtvizet,az faj???
Nem tudtam kinyomni,szenvedtunk kb masfel orat,aztan mondta a doki hogy nem jon a feje lejjebb.Egesz ejjel 5 perces fajasaim voltak,de reggelre mar durvak,aztan bementunk a korhazba.Rogton kertem egy epiduralist mert hat felajanlottak hogy tudnak adni,kerhetem mar most ha nem akarom vegig szenvedni amig 10 centire tagulok.DE alegrosszabb az a csaszar utan volt,amikor a csaj 15 percenkent bejott,es korbe nyomkodta a vagast,hogy kifolyon a ver-na attol keszen voltam.Mikor eloszor megcsinalta,levert a viz,aztan mondta hogy sajna ezt meg 7 szer meg kell hogy ismetelje,na akkor mar csak rohogni tudtam,hogy ez hihetetlen-inkabb egy pohar jeges vizet adtak volna!!!he he he
Engem nagyon szepen vagtak,nem is latszik,meg ha csipo bugyi van rajtam ugy sem.
Teged miert csaszaroztak,nagy volt a baba?
Szia !Én sokáig hordtam merevítő nélküli melltartót éjszakára 2 melltartó betéttel,mert egy idő után sok tej volt benne,és főleg ha véletlenül hasra feküdtem folyt.
Császár:1 császár után meg lehet próbálni ha megbeszéled a dokival (nekem sajnos nem sikerült) 2 után már nem.
Köszönöm a hozzászólásokat, igazából nálam elég bonyolult a dolog, mert eddig szinte folyamatosan "kellett" hordanom melltartót technikai okokból.
Mostanra éjszaka már tudok melltartó nélkül lenni, hogy tudjon egy kicsit szellőzni a mellem.
Azt gondoltam és már el is fogadtam, hogy nem lesz olyan, mint a régi, de azért gondoltam megpróbálom megtenni, amit lehet... :)
Igazából volt, aki azt mondta, ne hordjak melltartót, mert akkor "ellustul" az izmom, volt aki pont az ellenkezőjét mondta.
Ti sem hordtok éjszaka, ugye? (Bocs ha túl személyes...)
szülés utána a mell nem lesz a régi, ha szoptatsz sokáig, ha nem..
Van akinél alig szembetűnő a változás az eredetihez képest, de a legtöbb nőnek sorvad a mirigyállománya rendesen.
ez van sajna..:-(
Jo neked!Nekem csak kinlodas volt allandoan ettem,megittam minden nap egy lavor vizet kb,es megis 2 orakat ultem egyfolytaba hogy talan jollakjon...?!
Azt mondjak ez a hormonokon mulik,hat valami lehet benne!he he
Mindig azt mondtam hogy sose fekudnek kes ala,semmi aron szepeszeti mutetre,de ha a mellem ilyen marad,sot most hogy lesz meg egy babam,aztan szoptatas meg minden..szoval lehet hogy egyszer bevallalom,mert hat kesobb idovel,mar csak rosszabb lesz!!AZt nem tudod- hogy ha az elso csaszar volt,akkor a koveztkezo is az lesz???
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek szülés után pár hónappal hogyan kapja vissza egyszerűbben a mellünk a "régi" formáját: ha sokat hordunk melltartót, vagy ha minél kevesebbet?