Szövettani kimetszésből mit tudnak megállapitani? (tudásbázis)
Aranyos vagy de nem kezelik a hpvt semmivel.
Mivel lehet azt egyálltalán kezelni?
tudom, könnyű mondani, de próbáld meg nem rágni magad szerdáig!
A te korodban inkább egy komolyabb gyulladás állhat a háttérben.
Az volt hogy a párommal mikor szeretkeztem el kezdet fájni égni a hüvelyem és utána viszketem is.Elmentem Nőgyogyászhoz és kérdezte páromnak van e prosztata gyulladása mondtam neki nem tudunk róla.
Azt mondta akkor menjen el párom urologushoz vizsgáltasa meg magát el is ment mondta orvos neki prosztata gyulladása van.És az a doki csak krémeket kupokat gyogyszert írt fel nekem ideig oráig jó volt de éreztem nem az igazi.Én kértem röggtön csináljon rákszürést azt mondta nem lehet mert a folyásom be határolja a pontos értéket.
El mentem másikhoz az meg a rákszüréssel kezdte utána meg hpv tesztet csinált hpv-m van.Nem tudom hanyas lett a hpvm az 37es magas kockázatú lett.
mi volt az előzmény?
honnan indult a dolog?
sima nőgyógy. vizsgálat volt, rákszűréssel?
esetleg az lett P3?
De mondta miről van szó de nemértettem meg azt mondta kérjek időpontot és adott egy tel számot.
A magánrendelőjébe kell ugy emennem amit nagyon nem akartam.Mondtam neki hogy szeretnék a korházba menni mert ő ott is vizsgál.
megnézik, van-e kóros szövet a méhnyakon
tulajdonképpen rákszűrés
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet megállapítani egy férfiról, hogy a saját neméhez vonzódik?
- Fényképről megállapítom
- Meddig tárolható a tyúktojás hűtőszekrényben, hogyan lehet megállapítani hogy ha már nem jó?
- Pár nap múlva megyek anyajegy leszedésre, sebészi kimetszéssel távolítanak el.az arcomon van, a fülem és az állam között.Mennyire múlik el?
- Jár valamiféle kedvezmény szakértői bizottság alapján megállapított diszlekszia, diszgráfia után?
- Apaság megállapítása