Szoptatott-e már valaki szilikonmellel? (tudásbázis)
Engem szoptathatnának szilikonmellel.
De én is szoptatnék szilikonmelles csajt. XP
Szia! Nekem természetesek a melleim,de kb az én esetemet írtad le.Rengeteget szenvedtem,hogy legyen tejem,és bizony volt nekem is mellgyulladásom,de nagyon boldog voltam,hogy a szülés után 3 héttel beindult a tejelvállasztás,és 16 hónapig szoptattni tudtam a lányomat azzal a kevés tejjel ami naponta megadatott.
Ebből is látszik,hogy az kinek mennyi teje van az inkább adottság kérdése,mint szilikon...
Sziasztok!
Én 2 gyerkőcöt szültem. Akkor még nem volt implantátumom. (másfél hete van). Mindkét gyerkőcnél küzdelem volt a tej beindulása, és sajnos a siker sem volt nagy. Azt hittem, a második gyerkőcnél majd egyszerűbb lesz, de sokkal fájdalmasabb volt, mint az elsőnél. Szerintem ez teljesen független attól hogy implantátumos cici-e vagy természetes.
Azért jöttem ide, mert engem is érdekel ez a téma, mivel én még szeretnék harmadik gyerkőcöt, feltéve, ha a férjem is beadja a derekát!
Szép napot nektek!
Meg vagy elégedve az eredménnyel?
Egy lány most csináltatja ennél a doktor nőnél a mellét, és annó, ő érdeklődött utána.
Cs.
Engem Dr. Czeglédi Mária, Esztergomban. Neki is van gyereke és ő külön kiemelte a szoptatás fontosságát, ezért nem tette mirigy alá.
Amúgy szerintem (de nem vagyok orvos) nem ettől függ a szoptatás sikeressége.
Köszönjük a gratulációt!
Hmmm, hát, nekem csak félig van izom alatt.
Mondjuk én mondtam neki, hogy még szeretnék babát, ráadásul hamarosan....
Azt mondta, elvileg nem lesz gond.
Majd meglátjuk.
Téged ki műtött?
Egyébként, gratulálok a szép kislányotokhoz.
Persze sok mindentől függ a szopi, de azért csak érdekel, hogy a megbolygatott cicim, ugyanúgy fog-e működni.
Azért csak átvágnak ezt azt ott.
nekem is van 2 manóm már, és mindkettőt szoptattam, a 3.-at is szeretném.
Remélem, minden úgy fog funkcionálni mint előtte.:)
Neked hol van az implantátumod?
Gondolom, akkor korrekcióra lesz szükséged.
meglógtak a melleid?
Nekem pont a szüléskor volt 5 éves a műtétem. Beindult a tej rendesen, dőlt is, tele van a mélyhűtő még mindig. Szerintem a szoptatás nem ettől függ.
A cicik sajnos már nem olyanok, mint voltak. :-(
Semmi gondot nem okozott?
Ugyanúgy beindult meg minden? Mondjuk arra is kiváncsi lennék, hogy milyen lesz majd utána, de erről még nem tudsz nyilatkozni.
Mikor volt a műtéted?
Nekem 2 hónapja, de ki tudja, nem-e vagyok most terhes.
Nem is tudom, mi történhet, ha igen.
További ajánlott fórumok:
- Ki meddig szoptat/ szoptatott?
- 4 hós szoptatott babámnak 2 napja nincs széklete, nagyon sír mit lehetne segíteni?
- Igény szerint szoptatott babák, akik kb. 3 hónaposan megduplázták a súlyukat
- Hogyan tanítsuk meg a szoptatott gyermeket inni?
- Tényleg jobb a szilikonmentes sampon?
- Aki esett mar teherbe ugy, hogy meg szoptatott es nem menstrualt, az mit erzett? Mikor csinalt tesztet?