Szoptatás mellett kistesó? (beszélgetés)
Igazából 1 év, viszont ebben az időszakban volt egy 6cm-es cisztam, amig az nem tűnt el, addig állt a projekt. Utána valami nem hagyott nyugodni, vissza mentem dokihoz, mert úgy ereztem, nincs ovum. Kaptam premenst, 1 levél utan pozitívat teszteltem. Viszont ezt ugye szopi alatt nem lehet szedni.
Valószínűleg most is mensi és ovu hiány lehet a gond, viszont azon kívül hogy vitamint szedek, próbálok edzeni gyerkőc mellett és igyekszem töltődni, úgy érzem nem sok mást tehetek.
Most a méhpempőt néztem, meg kerek orvoshoz időpontot, mert 1-2 hónapos a varolista
Köszönöm a válaszokat, tandemes temakorbe beleolvasok még 😊 egy ideje már olvasgatok sok temakorben és igazából első perctől nem védekezünk, eleinte nem is volt bennem, hogy jujj, mikor jön össze... Csak aztán így 2 év alatt se történt semmi es kezdek "aggódni".
Annyira szerettem volna kicsi korkulonbseget es tandem szoptatni, bar az utóbbi még össze jöhet
Sziasztok!
Nagyon szeretnénk kistesot, viszont még a 2 évesem szopizik (többnyire komfort, rendesen inkább este es reggel ébredés után) Mensim se jött még meg, utolsó orvosi látogatásom alkalmaval, azt mondta a doki, ne is várjam mostanában...
Mit tehetnék? Valami praktika, ami bevállhat?
Tervbe van, hogy újra menjek dokihoz és vele is körbe járjam újra ezt a témát. Levalasztani nem szeretném a kicsikémet
További ajánlott fórumok:
- Fogyókúra kisgyermek mellett, szoptatás alatt
- Lehet-e fogyni szoptatás mellett édességfüggőnek? Hogyan?
- S.O.S.! Mi a teendő tejláz esetén? Milyen fájdalomcsillapító szedhető szoptatás alatt ( 4 hetes baba mellett)?
- Kismama diéta. Fogyjunk lassan de biztosan szoptatás mellett.
- Szüksége van a babának folyadékpótlásra szoptatás mellett? Vélemények?
- Szoptatás alatt torna mellett enni: Béres A. Súlykontrollja, vagy Rubint R.update-je?