Szoptatás cigivel? (tudásbázis)
Bocsi! :))
Nem is néztem ki írt, csak zsigerből válaszoltam! :DD
kicsit durva!!
én az első gyermekemmel voltam terhes azóta nem is dohányzom!!nekem fontosabb volt!!
Nem vetted észre a sorok között az iróniát!!!
Mindegy...
Ja....!
+ ha sétáltatja is a babát a városban akkor pláne!!
Szerintem fel kell akasztani!!!!
De azt is, aki nagyvárosban él, szívja a szmogot, kipufogógázt és nem átall szoptatni!!!!
Ezt úgy érted, hogy nikotint adnak a dohányos anyuka esetében a babának?
Egyébként a kettő nem ua.
Amint megtudtam, hogy terhes vagyok, letettem a cigit.
Viszont a szülés után 10 nappal "muszáj" volt rágyújtanom. Tehát a szoptatás alatt dohányoztam.
bár azt sem ártana tudni milyen kábítószertől függött az anyuka...dehát ki figyel a részletekre.
:)
Emőci!
És te a terhesség alatt is szívtad meg a szoptatás alatt is?
Jól eltüntem de rossz lett a monitor és mostanra sikerült szerezni egyett.
na örülök h ennyien írtatok, de ezt tényleg neki kell eldönteni, most ott tartunk h legalább ha velem van nem cigizk mert mindig mondom neki. én többett nem tudok már tenni. ő dolga ő gyereke. csak azt kívánom h ne legyen semmi baja a picinek. azt mondta akkor nem fogja szoptatni, de legalább a 6 hónapot várná meg addig hagy kapjon tejet a pici. nem tudom mit fog csinálni. lehet tápszerezni fogja.
nekem azok szánalmasak, akik ilyen sarkos kifejezések szerint élnek.
ez erős egy kicsit...:)
nem az ember undorító,hanem a szokás,szerintem!
hát akkor én nagyon naiv vagyok,vagy nagyon bensőséges a kapcsolatunk az összes barátnőmmel.mi mindent megbeszélünk (6an vagyunk úgy nagyon jóban az osztályban),és ha valamiről látjuk,hogy káros a másiknak,akkor szólunk Neki,hogy így gondoljuk,és gondolkozzon el.szerintem attól barátnő a barátnő,ha segít a másikon,ahol csak tud.persze valaki ezt hívhatja úgy is hogy beleszól az életébe,szíve joga.ettől függetlenül akkor én egy ilyen nagyon harmonikus barátságban élek.szoktunk persze veszekedni,nem arról van szó,hogy minden szép és jó,de ahol csak tudunk segítünk egymáson,mert az én "utópisztikus" gondolatom,hogy a barátok szeretik egymást,és ha szeretik egymást,akkor nem akarnak a másiknak rosszat.
de lehet hogy én gondolom rosszul,persze...
Aki babát vállal, annak a cigiről is le kell szoknia. Az a legjobb, ha már a tervezés időszakában ez megtörténik...
Én nagyon ellene vagyok... és azt vallom 1-2 szál is árthat. Hisz a baba ugyanazt az 1-2 szálat elszívja a tejen keresztül:(
Az én férjem nem!