Szoptanít(SNS) tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
A héten lesz egy éves a második gyermekem. Mi most hagytuk el a szoptanitot a múlt héten. Hét hónapos koráig csak szoptanitból kapott tejcsit, utána kezdtük el a cumisüveget, de az alváshoz megmaradt a szoptanit. Szóval elég gyakorlott vagyok.
Én csak hálával tudok arra gondolni, akinek ez a találmány a fejéből kipattant. Igaz macera, de szerintem a szoptatás is macera bizonyos fokig. Szóval én bíztatok mindenkit.
Nekem az úgynevezett tejmirigy elégtelenségem van, azaz nagyon-nagyon kevés tejecskét termel a cicim. Az első babámmal kb. 10 ml tejem volt összesen a két mellbe szoptatásonként. Most a másodikkal 20 ml-re ugrott ez a szám, ami ha úgy vesszük nagyon kevés, de mégiscsak a duplája mint először, és így a szoptanittal meg is itta mindig, maradék nélkül.
Mindenkit, akinek problémája van, és hozzá kell táplálni bíztatok hogy küzdjön! (Gondolok itt az ikresekre, a szájpad hasadékos babákra, a koraszülött babákra, az örökbefogadott babákra, a tejmirigy elégtelenséggel küzdőkre, ...)
Összehasonlíthatatlan az amit a második babám szoptatásával kapcsolatban átéltem azzal a küzdelmes időszakkal, amit az elsővel csináltunk. Ha szopizik(most már csak cici van, abból az a kicsi), még mindig meghatódok. Nem hittem, hogy valaha én is lehetek szoptatós mami.
Bárkinek kérdése van (technikai, vagy a beszerzéssel kapcsolatban) szívesen válaszolok, csak ide ritkán tudok feljönni, de az e-mailjaimat naponta nézem: mszell@interware.hu
Sziasztok:
Viki
Sziasztok!
esetleg tapasztalatok?
Sziasztok!
Ha valakinek van tapasztalata kérem válaszoljon ,mert már megrendeltem és használni szeretném.A macera amivel jár nem számít,de eddig semmi nem segített .Köszi
Szia!Köszi!
Nem én használom,egyik ismerősöm,csak érdekel a dolog.
Vajon még nem annyira elterjedt nálunk,amiért kevesen használják vagy a macera miatt?
Hat, latom nem tul nepszeru a forum. Nem sokan hasznaljak, mert maceras. Pedig nagyon jo. Tapasztalatom nincs rola, csak tanultam.
Ha v.mi oknal fogva potlasra van szukseg a babanal, szerintem sokkal jobb, mint a cumisuveg. Hiszen ezzel vegig a mellet ingerli a baba, ami fokozza a tejtermelest, ezaltal lehetove teve azt, hogy kesobb megvalosulhasson a kizarolagos szoptatas.
Nem csak potlasnal hasznaljak, nagy segitseg lehet orokbefogadott csecsemonel a tejtermeles beinditasahoz es fokozasahoz.
Ha arra szeretned hasznalni, hogy csokkentsd a tapszeradagot, akkor szerintem mindenkeppen keress meg egy szoptatasi tanacsadot, aki segit ebben, v.mint azt is meg tudja mutatni, hogy hogyan kell hasznalni. A www.lll.hu-n talalsz telefonszamokat.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?