Szomszédok kulisszatitkok (beszélgetés)
Igen,azóta megnéztem én is ezt az oldalt,nagyon jó,hogy meg tudom nézni az egészet rendesen.
Békés,boldog új évet kívánok mindenkinek!
az mtv honlapján a videótárban meg lehet nézni az összes részt.
Boldog új évet kívánok nektek!
Húúú, hát most pontosan meg nem mondom neked hol láttam (de most a napokban), de a borító is szerepelt a cikkben. Még arra is emlékszem, hoyg az első DVD-n csak az első hat rész lesz rajta
Komolyan,kiadják DVD-n? Az szuper lenne.Honnan van az infód erről? Nem kételkedésből,csak azért kérdezem,mert hallottam olyat,aki állítólag az M1-nek írt ezzel kapcsolatban és azt válaszolták neki,hogy nem tervezik kiadni DVD-n.
És akkor ez hogy volt? A valódi iskolások is szerepeltek a filmben mint statiszták? Erről mit tudsz?
Az m1 honlapján fennt van az összes rész. Én is azon néztem meg nem rég az egész sorozatot.
Nagyon jó, főleg az első részek. Ezekre egyáltalán nem emlékszem.
DVD-n most fogják kiadni.
Én laktam Gazdagréten. Barátnőm ott nőtt fel és a Csiki-hegyek általános iskolába árt... ott tanított Judit tanárnő éneket... ő is látható néha egy fél pillanatra a filmben... Nekik aznap csak forgatás volt nem volt tanítás :D Hazamehettek hamarabb!!
Amúgy a zöld rész nem kicsi!!! Sok lakótelep megirigyelné Budapesten a negyed akkor zöld övezete is lenne....
Persze,meg fogom találni. :-)
Aki ennél többet tud, részese volt :)
Igen, engem is megzavart, mert ugye, amikor kezdődött a film, mindig a Tv-toronnyal, meg utána a tízemeles panelekkel folytatódott a főcím. :-)
egy pillanat az egész:)nálam nyitva van,de hoxa nem díjazná,ha átszúrnám ide a linket:)ha meg privibe küldöm---előbb megnyitod magadnak, mint ahogy átküldeném:)
Maga a ház nem más, kicsit kisebbnek tűnt, mint a sorozatban, és az a kis füves terület is, ami a lépcsőház előtt volt nekik. Ott nagynak tűnt, a valóságban pedig szinte egy zsebkendőnyi kis hely. Időközben nagyon beépült az egész lakótelep. Megnéztük azt a templomot is, ami a házzal szemben épült már a sorozat alatt is, Vágásiék ablakából lehetett látni, amikor beköltöztek a legelső részben, ha tudsz, keress rá, a Youtube-on fent van, akkor kezdték el építen, azóta elkészült. Azt is megnéztük. Egyébként, ha rákeresel a Wikipédiában, nagyon sok érdekességet találhatsz ott is.
Okés,köszi! Meg fogom keresni. :-)
Szívesen:) Elég aprólékos, de szép munka, bárki is csinálta:)
Ez érdekes tényleg,a sorozatban 10 emeletesnek volt feltüntetve.
Igen:) Szomszédok--ennyi elég és Wiki mindent hoz róla:)
Fura, de már én is rákerestem régebben a kulisszatitkokra:)Ezért tudom:)
Semmi baj,nem vettem ám magamra:-)
Szerintem nagyon jól alakította a tanárnőt,simán el tudnám képzelni az életben is tanárnőként.
Láttam vele egy riportot,ahol elmesélte,hogy anno valódi tanárok írtak neki leveleket az aktuális iskolai,oktatási problémákról,amiket azután Horváth Ádám bele is szőtt a sorozatba.
mi is jártunk ott pár éve de sajna nem találkoztunk ilyen kedves házmester nénivel.
viszont én meglepődtem, hogy 4 szintes házban forgattak, nekem ez sosem tűnt fel a filmen, azt hittem 10 emeletesben.
Szia! Most kezdelek olvasni, azthiszem Wikipédián fent vannak a kulisszatitkok, iskola,presszó,Etus lakása és ilyenekkel kapcsolatban. Meg hogy a Csiky-hegyek utcában forgattak, a 3 első emeleti lakást vették meg a forgatás részére, bla-bla:)
De jó neked,irigyellek :-)
Különleges élmény lehet egy ilyen helyszínt bejárni.Egyébként mennyiben más a mai épület,mint a sorozatban?Ez érdekes,amit írtál,hogy Vágásiék mellett Magenheimék laktak,felettük pedig Takácsék,mert én úgy emlékeztem,hogy Vágásiék mellett volt Takácsék lakása.Az is meglepő infó,hogy a fodrászat is ott volt berendezve,nem is gondoltam volna.
Nekem is Janka néni volt a kedvencem. :) :) Jó idiótán viselkedett mindig...
végülis ez jön le róla a képernyőről is :)
Na pont most jellemeztem a tanítónőket...bocsi:-)))
Én a tanítónénit nem csíptem, nem tudom milyen Ivancsics Ilona az életbe, de baromi jól alakította a tanítónőt, olyan kis tudálékos volt mindig.
A férjének voltak jó beszólásai.
További ajánlott fórumok: