Szomszédbaj (beszélgetés)
Az ebben a megoldás, hogy megijedtek,ergo hagynak élni.a rendőr is elmondta nekik, hogy ugyan hadd éljük már a mindennapi életünket.a hivatalban meg csak kiröhögik őket.
nekünk már az egy óriási eredmény ha nem dübögnek és ha nem káromkodnak, mint egy kocsis.
Nos lehet, hogy megoldódott a probléma.Ugyanis hajnal fél kettőkor odáig fajultak a dolgok, hogy kihívtuk a rendőrséget.Borzasztó amit leműveltek.
És mindenki kapaszkodjon meg!Azt mondták a rendőröknek, hogy a klaviatúra zörgése zavarja őket.nem tudtam, hogy sírjak- e vagy nevessek...
Aztán ma elmennek az önkormányzathoz, hogy kirakassanak minket innen.A rendőr meg megsúgta (mint civil :D )hogy úgysem tudnak mit csinálni a hivatalban.Így várjuk a fejleményeket.Ma mindenesetre még nem dörömböltek :)Bár lehet csak azért mert még a hivatalban ülnek :)
Biztosan Te is tudsz olyat csinálni ami őt zavarná.
Keresd meg a gyenge pontját és ha megvan....megegyezel vele, ha ő azt nem csinálja te sem ezt.....sajnos az ilyeneket csak a saját módszerükkel lehet leszerelni.
Az a baj, hogy az öregek, nem fognak megváltozni, sőt, személyes sértésnek fogják venni, bármit is szeretnél nekik mondani.
Egyik ismerősöm felett az öregek pl. egy nap kétszer is húzogatják a bútorokat,mintha földrengés lenne és ordíttatják a tévét.
Nem tudsz az ilyennel mit kezdeni. A rosszindulat nagyobb úr az ilyeneknél, mint az értelem....
Mondjuk én lehet visszadübögnék, amikor átdübög, aztán egyszer csak megunná! Pláne, ha azt veszi észre, h értelmetlen amit csinál.....
Én panelban lakom. Az alattunk lakó asszonynak sokáig szokása volt, hogy fél napokra kinyitogatja a lépcsőházablakot. Nem számított nála, hogy +30 fok, vagy -20 fok van.
Mivel pont szemben lakunk a lépcsőházablakkal, az ajtó alatt csakúgy jött be a hideg télen.
Na mármost, egyszer elkaptam Őnagyságát a lépcsőházban és azt mondtam neki: "Nem tudom ki nyitogatja ránk állandóan az ablakot ilyen hidegben, de ha elkapom a kezét is eltöröm."
Azóta nincs ablaknyitogatás. Pont a célszemélynek mondtam.
Jelzem, hogy a többi lakó is szólt már neki többször, de azokkal nem foglalkozott.
Te esetedben én átmennék hozzájuk és négyszemközt diszkréten megmondanám nekik, hogy mégegyszer nem szeretném megérni, hogy a falon átkopognak.
Azért felháborítónak tartom, hogy saját lakásában az ember ne nézhessen tv-t, illetve ne élhesse az életét. (Persze nem az állandó hangoskodásra gondolok.)
Igazából ezt tesszük,vagyis próbáljuk.
tényleg nehéz.szörnyű, hogy saját lakásban nincs nyugta az embernek
Idősek.Napközben csak káromkodik este ezt megspékeli a dübögéssel.
Nem tudtuk velük megbeszélni.Engem lek..váztak, amúgy minden mást is szoktunk kapni.szüleinket is gyakran emlegetik nem túl előkelő szavak kíséretében
Idős vagy fiatal?
Általába mikor dübög? Végig napközbe is vagy csak este?
Mit csináljak ha a szomszéd nem hagy élni?
Ha beszélgetünk dübög a falon,ha zenét hallgatunk dübög a falon, ha tv-t nézünk dübög a falon.Saját lakás és nem lehet benne élni.Megkeserítik a mindennapjainkat.
Mit tehetnénk?Van valami tippetek?
További ajánlott fórumok:
- Az unokatesómon rontás van, nem tud nyelni kb 20 éve csak minimális kaja megy belé és boszi lakik a szomszédban, mit lehet tenni?
- Kellemetlen szag az alsó szomszédból!
- Méhészet a szomszédban
- Titok ismerők, mit tegyek, ha nemkívánatos személyek akarnak a szomszédba költözni, hogy befolyásoljam a döntésüket?S.O.S.
- Szabályos, ha egy méhész telephely van működtetve a szomszédban?
- Egy éves komondor a szomszédban folyamatosan ugat. Mit lehet tenni ellene?