Egy éves komondor a szomszédban folyamatosan ugat. Mit lehet tenni ellene? (tudásbázis kérdés)
A komondor az komondor.
A kutya ugat, a macska nyávog, a kakas kukorékol :D
Lecserélni "némakacsára" :D
igen valószínűleg sokat unatkozik szegény
a szomszéddal beszéltetek már esetleg?
normálisak?
ha a kollega sokat pofázak akkor azt is?
ez nem megoldás és még nem is vicces
igen, engem is ez zavar, picike foglalkozással el leheten ezt kerülni :(
előtte egy beagle-volt nekik, az is folyamatosan ugatott éjszaka...most meg ez a fogyatékos komondor.
Mi is hasonló problémával küszködtünk, a szomszédunk egy seggfej, nem volt partner a megoldásban. Léteznek kutyariasztók (nézd meg a neten), de mire rászántuk volna magunkat a beruházásra, addigra megszüketett a kisbabájuk és megszabadultak a kutyától, remélme, nem úgy dobták ki...
Egyébként nem sok mindent tudsz tenni, ha a gazda nem együttműködő
HÁt igen, ezt a fajtát nem az eszéért szeretjük.
Nálunk is ugyanez volt, az okos szomszéd hátrakerítette a kertbe, és a hálószobánktól 5 méterre mély, monoton ütemes hangon "mondta". Nap közben is, majd begolyóztam, dolgozni sem tudtam.
Mi szóltunk neki, hogy ha kutyát tart, lesz szíves elöl az udvarban, mert nem nekünk vette, hogy mi hallgassuk (szerencsére csak sarok-kertszomszédok vagyunk, így nem halljuk a dögöt már, mert előre vitték) Meg tudlak érteni ezerrel, baromi idegesítő tud lenni:(((
Semmit nem tudsz tenni azon kívül hogy megemlíted a szomszédnak.
A nagymamámat feljelentették emiatt a szomszédok az önkormányzat-tól kimentek szólni és kész nem történt semmi.
Hát, akkor passzolok:(
Erre nincs ötletem. De valószínű, hogy unatkozik, és játszani akar...
További ajánlott fórumok:
- Túlzott stresszes izzadás! Mit lehet ellene tenni?
- Miért akadok ki minden apróságon? Mit lehet tenni ellene?
- A nehézségek ellenére is le lehet fogyni
- Hogyan lehet elérni a természetes szülést egy kiszolgáltatott kismamának, amikor minden kórházi dolgozó ellene van?
- Az unokatesómon rontás van, nem tud nyelni kb 20 éve csak minimális kaja megy belé és boszi lakik a szomszédban, mit lehet tenni?
- Kiütés a gyereken, még a szomszédban is, mi lehet ez?