Szombathely vagy Zalaegerszeg szülészet (beszélgetés)
4. Ede71 (válaszként erre: 3. - Nikikrisi)
2014. jan. 31. 22:29
a zegi szülészetről vagy terhes patologiáról annyit, hogy 2012. aug-ban voltam ott magzatvízvételen nagyon rendesek voltak, maximális kiszolgálás volt. veszprémi vagyok, eredetileg Bp-re adtak beutalót, de a védőnő és ismerösök is a zalaegerszegi kórházat ajánlották, szerencsére sikerült a zegi kórházba időpontot és beutalót szereznem, nem bántam meg.
3. Nikikrisi
2014. jan. 30. 23:00
A dilemmája a dolognak még az is,hogy területileg Zalaegerszeghez tartozunk!Tehát ha mentő visz akkor Zeg.,ha autóval megyek akkor választhatók hova megyek!!!
2. Sorean (válaszként erre: 1. - Nikikrisi)
2014. jan. 30. 22:45
Szia!
Ha ne adj Isten szükséged lenne rá: Szombathelyen van PIC. Zegen is? Szerintem ez nagyon lényeges szempont!
1. Nikikrisi
2014. jan. 30. 22:36
Sziasztok!
Még nagyon az elején vagyok,de nem tudok dönteni merre induljak!!4hetes vagyok a kistesóval,ahol a nagyfiút szültem ott megszűnt a szülészet!
Az első vizsgálatra sem tudom merre induljak!!!
Vélemények, tapasztalatok, tanácsok?
További ajánlott fórumok:
- A szombathelyi Markusovszky Kórház Szülészete. Mire számítsak?
- Melyik kórházat ajánlanátok fogadott orvos nélkül? Körmendi vagy zalaegerszegi?
- Tud valaki babaúszást 10 hónapos kicsinek Zalaegerszegen, vagy szombathelyen?!
- SOTE II szülészeten melyik módszerrel császároznak? Átvágják a hasizmot vagy csak széthúzzák?
- Természetgyógyász vagy csontkovács Szombathelyen?
- Van valakinek tapasztalata a Zalaegerszegi nőgyógyászokról és a szülészetről?