Szombat esti láz (beszélgetés)
R.Judit az első estétől kezdve kiemelkedett a mezőnyből, nem volt kétséges, hogy csak ő nyerhet.
Dicséret illeti az élettársát, Szabó Győzőt is, aki megérdemelten végzett a II. helyen.
Úgy vélem, azon nem szabad csodálkozni, hogy a zsűri mindenkit agyon dicsér, egymást felülmúlva lelkendezik és a pontozásnak semmi köze a valóságos teljesítményhez, hiszen ez NEM VERSENY, hanem egy vidám show-műsor, ahol a versengés csak látszólagos, és a zsűri maga is tevékeny résztvevője a jókedvű bolondozásnak./Ugyanilyen névleges, azaz mű-pontozás folyt pl. a TV2 legutóbbi, énekes-táncos show-műsoránál is, amit a francia-magyar rádiós srác, Cooky nyert meg./
Ami pedig a táncosokat illeti, számomra az igazi meglepetés Szabó Győző felesége, Rezes Judit színésznő, aki bámulatosan sikkes mozgású, igaz, ő a táncban egyáltalán nem kezdő, hiszen tanult balettozni, ám én ennek tudatában is csodálattal és elismeréssel nézem a teljesítményét. Le a kalapot előtte!
Mindent egybevéve, senki ne várjon itt vérbeli versengést, kritikus megnyilatkozásokat a zsűritől, mert ez a műsor nem erről szól, itt valójában nem verseny folyik, hanem látványelemekkel teli tánc, itt-ott humorral is vegyítve, azaz egyedüli cél a szórakoztatás és semmi más.
Hogy ez mennyire sikerül, az más kérdés..
Nekem, nem tetszenek az újítások!
Nem tetszik az új díszlet sem. Sajnálom, hogy nincs élő zenekar, és az, hogy nem élő a közvetítés.
Miért csak a finálé lesz élő?!
Azt látom, hogy hirtelen, tűzoltó munkaként dobták össze a műsort, a Csillag születik helyett.
Az "amatőrök" meg elég gyengék. Mármint eddig mindig voltak olyanok, akik meglepően jól teljesítettek. A Bárdos-Máté és az Eszményi Viktória (63 éves)- Heilig Gábor (65 éves) házaspár beválogatása tévedés volt.
Viktória jól bírja magát, de messze elmarad pl. Ungár Anikó, Ábrahám Edit korábbi teljesítményétől. Gábor "tatázása" emlékeztet Somló Tamásra, Rózsa Gyurira. Szegény Südi Iringó,
jól "kifogja" mindig!
A zsűri hülyére dicséri a versenyzőket, aztán lepontozza őket. Jobban tetszett, amikor kieséses alapon működött a dolog.
Az utólag odaítélt öt pont nagyon szubjektív, nem a teljesítményt tükrözi.
Szerintem.
Szia "Cucicsillag!"
Nekem sem mondott semmit Rezes Judit neve, de olvastam már róluk.
Jó nehezen jött össze a "csapat" a csatornának.
Jók voltak igen a táncosok, de még nincs "kedvencem". :)
A zsűrivel sincs semmi bajom, csak a "Cilike" sokkkk nekem, de már nem idegesített ma annyira, mint az előző sorozatban.
Azt gondoltam, hogy több embert érdekel a műsor, de tévedtem.
Jövő szombaton itt leszek!:)
Itt vok, engem erdekel, nezem!
Pislogtam ki aza Rezes Judit, szepen tancolt, Szabo Gyozo felesege :)
Jok a tancosok...
Sziasztok!
Ma este kezdődik a Szombat esti láz.
Nézitek? Érdekel Valakit?
Guszti: Az én Margómat ne tapizza idegen férfi!
BUDAPEST – Már lázasan készülnek az április elején induló Szombat esti lázra a sztárok és versenytáncos párjaik, ám a teljes névsor még várat magára. S ugyan még el sem kezdődött a műsor, máris botrányba fulladt a válogató, hiszen vannak olyanok, akik visszaléptek, és olyanok is, akik nem vállalták az RTL Klub felkérését.
persze.
eddig azt hitted, a házastársak csak a nézőtéren ülnek majd?
:)) köszi
BZS-nek nem erőssége a szövegértés :)
Úgy oktatsz,mintha az első ilyen műsorra készülődne az rtl!
Fogalmad nincs mi a baja Zebinek,látom.
Én lehet ezt nézném,de ugye tuti rlt2,úgy hogy buktam :S
Na, ezt a műsort is lebutítják.... nincsenek illúzióim, a versenyzők is biztos vállalhatatlanok lesznek :(
További ajánlott fórumok:
- Ti milyen ruhát vennétek fel a Szombat esti lázra?
- Mentek most szombaton (17-e) a budapesti bababörzére?
- Szombat esti láz avagy süllyedhetünk-e még mélyebbre?
- Ki nyerte meg a Szombat esti láz-at tegnap este?
- Megtehetem-e azt, hogy elmegyek budapesti bejelentett lakcímmel egy szombathelyi nőgyógyászatra (sztk)?
- Nem játssza le a Szombat esti láz videókat az rtlklub.hu, miért lehet ez?