Szolnok-Cegléd-Kecskemét környéki PCOS-ok (beszélgetés)
Én is nála voltam. :)
Nagyon rendes. :)
Szia! Hétfőn megyek endokrinológushoz. Egyébként kihez jársz?
Ha esetleg nem jönne be a mostani, akkor megpróbálom.
Szia,
keress meg priviben!
Igaz, nem kecskeméti vagyok, de tudok segíteni!
Szilvi
Sziasztok. Van még itt vki a fórumon?
Kecskeméti vagyok, és ma tudtam meg, hogy pcos-m van. :(
Teljesen el vagyok keseredve.
Annyit kell rólam tudni, hogy április elején abbahagytam a gyógyszert, rá pár napra megjött, majd májusban és júniusban semmi, júliusban megjött, és azóta semmi. Babát szeretnénk a férjemmel. Voltam nődokinál, vérvétel után felírt 2X1 clostit, ma volt a 12. napom, UH-on voltam most este nála, és most közölte, hogy sok apró tüszőm van, de egyik sem nagy. Ezért felemelte az adagomat 3X1-re, és azt mondta, hogy ha ez sem segít, akkor injekció következik. Rákérdeztem, hogy pcos-hez van közé? És bólogatott. Kérdeztem, hogy csak gyanú, vagy az? És mondta, hogy nem csak gyanú. Így teljesen el vagyok keseredve. Remélem van még itt valaki, aki tudna nekem segíteni.
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett.
Sziasztok.
Megkaptam az összes vizsgálat eredményét. Jövőhét kedden megyek be a kórházba és szerdán megműtenek PCO- petefészek ciszták miatt. Persze csak ha addig nem jön meg. Igaz 3 hónapja volt meg, akkor is csak ugy hogy a doki felirta a Norcolutot hogy a hormon vérvételt meg tudják csinálni :( . Hát ahogy közeledik a nap kicsikét félek. Várom is mert remélem nagyon sok panasz el fog múlni ha megműtenek, és helyre áll végre a hormon háztartásom. Ha valaki tudna irni pár infót a műtétről azt nagyon szépen megköszönném. Azt sem tudom mit vigyek a kórházba. előre is köszi . szép estét mindenkinek :)
Szia.
Nem szedek gyógyszert nem kaptam semmit, most csináltak vizsgálatokat annak az eredményét várjuk és szept. 3 án megyek megbeszéljük a műtétet. Kicsit félek, de remélem hogy utánna minden jobb lesz. Cukor terhelésen nem volta de most vettek vért és az orvos mondott valamit hogy a cukorra is nagyon figyeljenek, meg még valamit azt ne értettem .
Szia!
Szerintem keress olyan fórumot ahol Szabolcs megyeiek vannak,hátha találsz......:) Így sajna mi nem tudunk segíteni....:(
nem arról a környékről vagyunk...:)
Sziasztok!
Szilvi vagyok. 1 éve tudom, hogy pcom van, de még nem találtam igazán jó orvost. Tudtok valakit ajánlani? Akár nődoki, akár endos! Nagyon fontos lenne. Köszi
Sziasztok!
Régen pcos voltam, mára "meggyógyultam"
Szívesen segítek ötletekkel, tanácsokkal!
Szilvi
szedsz gyógyszert?
engem is meg akarnak műteni,épp hétfőn mondta a doki....de én nem engedem.......mert az nem javít a dolgokon,csak arra fél évre amíg ismét meg nem vastagodik odabent az egész.........
cukorterhelésen voltál?
Sziasztok!
Járt valaki cegléden a kórházba dr. Nyilas Gábornál? Én most voltam nála, felírt norcolut-ot, mivel vérzészavarom , PCO-m van. Illetve nincs peteérésem. Ultrahanggal megnézett azt mondta nagyon sok cisztám van. Most szedjem a gyógyszert ha megjön menjek hormon vérvételre amint megjöttek az eredmények, csinál jó pár vizsgálatot. Csinál clamydia vizsgálatot is. Utánna amint megvannak az eredmények megműt laparoszkópiás műtét kiszedik a cisztákat. Mondtam neki hogy ettől a szőrősödéstől már nagyon idegbeteg vagyok, azt mondta el fog majd tűnni csak nyugalom. Hát nagyon remélem mert már legszivesebben nem mennék ki a lakásból sem. De ez a hízás is már kikészit. Nem iszok már üditőt, cukor helyett édesitővel iszom a kávét is a teát, mozgok, futok, tornázom na jó nem mindenap de 2 naponta 30-40 perc. És megint hiztam és szinte csak hasra meg csipőre, de még mintha a mellem is nőtt volna.
Közületek volt már valakinek laparoszkópiás műtétje?? mik a tapasztalatok??? Előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok!
Múlt héten kiderült, hogy pco-s vagyok.
Ti kihez jártok dokihoz?
Én továbbra is 2x1 meforal 500-at szedek. Nem diétázok, de figyelek arra, hogy mit eszek. 4 kilót sikerült fogyni idáig. Pajzsmirigyre fél szem euthyrox 50-et szedek.
Január elején voltam utóljára vérvételen, akkor az fsh lh arány volt rossz, a többi érték jó volt.
Nekem jelenleg a menszeszemmel vannak gondjaim.
Nov. eleje után február elején jött meg először, igaz annyira, hogy szinte bepótolt minden elmaradást, viszont azóta már többször volt kisebb 1-2 napos vérzésem is. Így én is gondolkodom, hogy újabb vérvételt kellene csináltatni.