Gyöngyös és környéki kismamák (beszélgetés)
Sziasztok, ez a topic bizony 2 éve nem frissült. engem érdekelne bármilyen babás program Gyöngyösön, a babaúszásról van bárkinek tapasztalata ebben az évben? Milyen idős babáknak ajánlott?
Bármilyen babás program érdekel egyébként, mivel a szüleim Gyöngyös környékén laknak... Nagyon köszönöm előre is ha bárkinek van aktuális infója és itt megosztja.
Sziasztok!
Meg tudná írni nekem valaki privát üzenetben Dr. Szelva István telefonszámát? Mármint azt a számot, amin időpontot lehet kérni vizsgálatra!?
Előre is köszi!
Üdv.: Zsuzsi
Én úgy tudom, a Waldorf most nem üzemel, de nem is volt jó híre régebben sem. Ezt olyantól tudom, aki ott dolgozott.
Munkalehetőségről nem tudok, szerintem azt legjobb személyesen intézni.
Nyugodtan kérdezz, remélem tudok még segíteni.
Én szeretek itt élni.12 éve költöztem ide a férjem miatt és nem bántam meg. A mi környékünkön különösen sok fiatal, kigyerekes él, sok a jó játszótér is.Én a közbiztonságra sem tudok panaszkodni, (esténként egyedül futok). Persze itt is történnek fura dolgok, de szerencsére csak hallomásból tudok róluk.
Szia!
Nagyon köszönöm, hogy írtál
Nagyon sokat segítettél.. pont ezt a kéttanítási nyelvűt néztem és a Waldorfot. Köszi a hírdetéseket is, mert tényleg nagyon kevés van fent! Óvónői munka esetleg? Mert még az is hiányzik! :)Ha még lenne kérdésem, ugye nem baj, ha zaklatlak? Tényleg nincs arra ismerősöm és a várost sem ismerem! Milyen az élet ott kisgyerekesként? Milyen a közbiztonság? Nagyon köszönöm! Szép napot: Angéla
Szia!
Sajnos a neten nincs túl sok hirdetés, inkább helyi hirdetési újságokban.
Mi az ún. "Nyolcvanasban " lakunk, ez egy csendes zöldövezeti környék, iskola is van, az enyémek oda járnak. Egressy Béni Kéttanítási Nyelvű Általános Iskola (angol-magyar). Az ovi is nagyon jó itt, (Plátán úti)
Az ún. 3-as (Arany János ) erősnek mondott iskola, mellette is van ovi a Jeruzsálem úton.
A Kálváriaparti Ált. Isk. sportiskola. Amúgy mindegyik suliban van fociedzés elsős kortól. Van még az 1-es suli a városközpontban ez tánctagozatos(2. Rákóczi Ferenc) és a FElsővárosi Ált Isk. a kórház mellett. Lakni , én a Pesti út környékét nem ajánlanám . Durándának is hívják, nem egy jó környék. Gyöngyössolymos felé vezető út bal oldalán található. A másik kétes környék az. Ún. Harmadosztály, interneten is van róla térkép, ha rákeresel
Szóval fociedzések a sulikban is vannak,
Remélem tudtam valamennyit segíteni.
Sziasztok!
Bocsi, kicsit offolom a topicot, de ez a legaktívabb gyöngyösi oldal. Segítségeteket szeretném kérni, úgy alakult, hogy borul az életünk és 3 hetünk van, hogy Tiszaújvárosból "hozzátok" költözzünk. (A párom munkája miatt). Nem ismerem Gyöngyöst és elég nehéz a helyzetem... kisfiam elsős lesz és a legjobbat akarom Neki, a kislányom ovis és van miből válogatni. Aki tud segítsen NEkünk! Hol és mit válasszunk és mit ne. Albérletet is keresünk, leginkább kertes vagy újépítésű érdekelne és a jobb környékek és a kerülendő környékek listája is. Jaa és Marcim focizik, meghal nélküle, van edzés felétek ilyen törpéknek? Nagyon köszönök minden hozzászólást! Sziasztok:Angéla