Szekszárd és környéki kismamák (beszélgetős fórum)
Szia!
Üdv köztünk!Én sem választottam orvost és nem is fogok.
Mennyi idősek a gyerekek?
Sziasztok!
Van egy babahordozónk, amit eladnék, 8000 huf.
Akit esetleg érdekel írjon 1 privit.
Nem találom a videót.Hol keressem?Kíváncsi vagyok rá.
Én ma elég rosszul vagyok.Elkapott a nátha,fáj a fejem,egész nap öklendezek,meg már hánytam is.Remélem holnapra jobb lesz.
azt elhiszem...olyan hamar meglesz,hogy csak na,és akkor még nézegetheted...:)))
tettem fel a baba naplómba egy videót,nézd meg az én bébimet,ha van kedved...:)))
Köszönjük.:)
Úgy megkönnyebbültem,hogy minden rendben.:)És olyan jó volt látni.Legszívesebben naponta mennék uh-ra.:)
Sziasztok!
Tegnap voltam uh-n és minden ok.:)Izgett-mozgott a picur.:)58mm,162-t vert a szíve percenként,és az nt 0,9mm.Boldog vagyok nagyon.:)
nagy dilemma , hogy az ember fogadjon e orvost,sajnos ennek legfőképpen anyagi háttere van,de én úgy vagyok vele, hogy egy orvos tudjon minden problémámról, ha baj van, tudjak kit felhívni.Így szülés előtt 3 héttel azt gondolom, hogy ha bent lesz a szülésnél a dokim és megérdemli "meghálálom" persze normál keretek között
és igen, sajnos azt a világot éljük, hogy magunknak és a sorsnak kell hálásak legyünk, hogy élünk
Az szép..Amúgy én nála születtem.
Mennék én máshoz,de sajnos most nem úgy állunk anyagilag,hogy megtehessem.Táppénzen vagyok,így nehéz.
Fogjuk rá.Egyenlőre a terhesgondozóba járok,most a Pánczél van ott,eddig normális volt.
Szegény picur..Ezt nem tudom egy szülőnek hogy lehet kibírni...
sajnos, de....nem tudjuk mi történt
én arra tippelek, hogy toxémiás volt a kismama és abból valamit elkapott, ill. a sok gyógyszer....de nem tudunk konkrétat
sziasztok...
jaj ne...szegény....mi történt???
minden rendben?
nemsokára túl leszel a rosszullétes időszakon
végül lesz fogadott dokid vagy még nem döntöttétek el?
ma nagyon rossz napom van, az egyik fórumos babánk ma reggel meghalt, kb. 1 napot élt
Most már hamar meglesz a babóca.Majd azt veszed észre,hogy száguldasz a szülészet felé.:)
Én pár napig nagyon rosszul voltam,alig tudtam enni,minden kijött.Tetejére szombaton itt voltak István szülei,az én szüleim meg a nagyszüleim,alig kezdtem el főzni,megéreztem a nyers hús szagát és elkezdtem hányni.Utána meg a derekam állt be,meg szúrkált a pocim.Úgyhogy anyuék főztek,nagyon kellemetlen volt.:(
Ma megyek a véreredményekért Szekszárdra.Remélem minden rendben lesz.
már azt hittem elvesztél
köszi jól, néha már szeretnék túllenni rajta, végülis mostmár bármikor jöhet, bár a méhszáj még zárt, a méhlepény kezd meszesedni, de még a terheségi hétnek megfelelően
és te hogy vagy? ne izgulj minden rendben lesz
Nyugodtan szedjél Magna B6-t.Az jót tesz.
Már várjuk, hogy mikor foghatom meg végre.És hogy milyen lesz.....de hogy majd mikor látjuk meg azt ő dönti el.
Ahol régen volt, a wc-k fele.
Még tart a hányinger,eléggé kínoz,meg ugye a derékfájás..De majd jobb lesz.:)Babóért mindent.:)Most örülünk a tavasznak.:)
Gondolom most már nagyokat tud rúgni a babócátok.:)De már csak pár hét és a kezedben foghatod..
Az uh most merre van,mert 6.-án oda kell mennem?
Szia
Csak az UH és az ambulancia költözött vissza a régi helyére. A terhesgondozó szerintem marad a régi helyén.
Köszi, jól vagyunk.Bár egyre nehezebb a vége felé, de még mindig nem panaszkodhatom.Csak amikor fáj a mozgása.
És nálatok mizu?
Akkor már nem ott van a terhesgondozó?
Hogy vagytok?Minden rendben?