Szolárium ami tényleg fog (beszélgetés)
Szia!Most látom csak a hozzászólásodat:DD
Eladom!Mert kell a hely-látom nem vagy mostanság:(
Bizony azok voltak a legjobbak.18 éves korom óta járok szoliba rendszeresen.Most 42 vagyok.84. körül jöttek be hozzánk is a szolik,de pár éve egyre szarabbak a gépek,nemhogy nem barnítanak,hanem csak a pénzünket húzzák le ezekkel is.Régen elmentem 20 percre kb. 6-7 alkalommal és bronzbarna voltam,most ehhez kell legalább 12-13 alkalom a hiper-szuper gépekben és egy vagyon,ráadásul ha nem mész legalább 3 naponta ,eltűnik a szín,vagy olyan mintha nem is járnál.Oké vigyázzon,aki akar magára,de én vagyok rá élő példa,hogy ezek a káros sugarak duma,egy nagy baromság!! Több mint 20 éve járok rendszeresen és semmi gondom soha nem volt,sőt egy ránc nincs rajtam,el sem hiszi soha senki,hogy hány éves vagyok.
Elfogadnám azt a gépet,nem adod el??DDD..
Szia!
III.ker Miklós utca 1. Álló szoli.
Nekem olyan szoligépem van,amit a magyarok gyártottak,még a nyolcvanas évek végén.
Kőkorszaki az igaz,de három alkalom után néger lesz tőle az ember-az arcot is szépen barnítja-noha nincs benne arcbarnító,és nincs fent plexi üveg sem.
Már nem működtetem.-múzeumi darab lett:)
Soha nem jöttek be a hiper- szuper szerkenytűk:O
Értem.
Javasolnám a következő moderációs gyakorlat követésést: a bejegyzés a számmal együtt a helyén marad, a tartalma helyére azonban a moderáció oka kerül.
Így az ember nem értetlenkedik (ill. az esetemben hisztériázik:)), hogy mi történt, valamint mindenki tanul belőle, hogy mit lehet és mit nem.
Just a thought :)
azért köfi az ápdétet.
Sziasztok!
Nagyon köszi a segítséget. Igen a solisun-ról meg az ergo-ról hallottam még nem próbáltam lehet, hogy most kipróbálom!