Szőke, barna, fekete? (beszélgetés)
Megnéztem ezt a fórumot amit írtál, hát szörnyű tapasztalataid vannak neked is. Ezt a sötét színt bizony nagyon nehéz kiirtani :(
Viszont a szőkítés is durván kinyírja a hajat. Nekem otthon csinálta barátnőm és elégett jó része.
Onnan le is vágtuk, úgy ahogy helyrejött, elmentem melíroztatni, szintén szőkére, és látom hogy kezd olyan lenni mint ami elégett, elvékonyodtak a szőke hajszálaim. Úgy vagyok vele ha lenő az eredetim, akkor nem fogom festeni jó ideig, mert még idejekorán kopasz leszek :((
Ja és mikor lekopott először a fekete, már ilyen barnás-vörösesre, akkor mondom befestem sötétbarnára, legyen már fokozott a világosítás, ugye, nem lehet egyből világosbarnára festeni...és hát ahogy írtad is, olyan fekete lett mint egy szénbánya. Ismét lekopott, akkor jött a közép barna festék. Na szerinted milyen lett? FEKETE!! Nagyon nehéz volt kirobbantani. Úgyhogy üdvözöllek a "soha többé fekete hajszínt" klubban. Barátnőim viszont imádják és egészséges is a hajuk. Azt mondják soha nem akarnak más színt, nem is értenek engem a fekete-ellenességemmel. Ez is jó példa arra hogy mindenkinek más jön be és más a jó.
Én is végigcsináltam. Erről már írtam a "festett feketék értékezzünk" vagy vm ilyesmi topikba részletesen. Egyébként nem is fekete volt, csak úgy jött ki a sötét barna, rendbehozta a hajam, jól megnőtt, fényes volt, de sokáig fogott a szín, jobban látszódtak a kihullott hajszálak és száraz is volt a hajam tőle.
(Szerintem a világos szín dúsabbnak mutatja a hajat, mint egy sötét.)
Magyarország, Ács.
Hát munkám nincs, ezért EU kártyám sem.
Vagy lehet az munka nélkül is?
Te hol élsz most? Lakhatási engedélyt annak a városnak a városházáján kell kérned, ahol élni szeretnél. Amennyire én tudom, kell az összes iratod, az Európai Egészségbiztosítási kártyád, ha az EU-ból érkeztél, és igazolványkép is. Ha úgy jössz, hogy lesz munkahelyed, akkor szerintem a munkaszerződésed is kell, vagy kereseti igazolás. Páromtól kérték, mivel én nem dolgozom.
Én úgy tudom, hogy a gyerek lehet kettős, de célszerű azt választani, ahol majd élni fog, bár ezt előre nem lehet eldönteni. Ez csak az alkotmányos jogok miatt fontos.
További ajánlott fórumok:
- A szőke vagy a fekete hajszín a jobb
- Szőke vagy fekete? Mire buknak a pasik?
- Szőke vagyok, de a barátomnak fekete hajjal tetszek és célozgat
- Szőke hajam ma befestettem barnára és tök fekete lett az egész. Mit ehet vele tenni igy frissen, hogy ne igya bele magát és lejöjjön?
- A szőkék miért fekete szemöldököt tetováltatnak?
- Fekete hajból lehet-e középbarna hajat csinálni szőke melírral?