Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Szódabikarbóna helyett használható sütőpor a süteménybe? fórum

Szódabikarbóna helyett használható sütőpor a süteménybe? (tudásbázis)


10. 73b43dd0e2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. okt. 5. 19:44

Nagy mennyiségben porcióztuk annak idején.


"Vézik, vézik az ojjom!!!"

2023. okt. 5. 19:33
Persze. Sőt. Sütőpor helyett is lehet szódabikarbóna.
2023. okt. 5. 17:22
Igen, tulajdonképpen ugyanaz!
2023. okt. 5. 15:49
Igen
6. libikóka (válaszként erre: 5. - Xochipilly)
2023. okt. 5. 15:34
Ha kicsi a liszt,,akkor lehet hogy nagyon sütőporos lesz a süti ízre,,más oka nincs.
5. xochipilly (válaszként erre: 3. - Libikóka)
2023. okt. 5. 15:08
Én nem zavartatom magam, ha 2 csapott tk.-t ír a recept, megy bele az egész zacskóval :D Egyébként szerintem simán kiváltható a szódabikarbóna sütőporral ha nem kell nagy mennyiség.
2023. okt. 5. 14:38
Úgy, ahogy Libikóka írja, én is úgy csinálnám.
3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. okt. 5. 14:36
Mondjuk ha 20-30 dkg a liszt akkor elég egy fél amúgy tényleg mehet az 1 cs.
2. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. okt. 5. 14:33
Egy zacsit nyugodtan használhatsz helyette.
2023. okt. 5. 14:31

1 csapott teáskanál szódabikarbónát ír a recept, viszont csak sütőpor van itthon.

Azzal is jó lesz? Ugyanannyi kell belőle?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook