Szia!Nekem is mostanában is szúr a szívem olyan mint ha valaki szorítaná a szívem.Én is kaptam már Papaverint NO-Spa injekciót hazaérve 16 órát aludtam .Biztos hogy köze van a stressznek is de nem lehet rá fogni mindent erre.Nézesd meg a koleszterin szintedet is.Nem kell hogy kövér legyen valaki.Lehet örökölni a génekkel is.Jobbulást!boszi68
Eü-ben dolgozom.Én meg azt tapasztaltam, hogy kisebb szívinfarktus után, hangsúlyozom kisebb az ekg-n nem vettek észre semmit a labort levették, majd hazaküldték a fiatal beteget, hisz fiatalnak nem lehet baja jelszóval.Aztán szóltak már neki hogy a véreredmény kimutatta a szívizom károsodását.ez a vérből több anyagból mutatható ki de ez csak közvetlen a szívkárosodás után max 1-2 hét már nem emlékszem pontosan.Van akinek csak a terheléses EKG mutat kivalamit de az is csak 3. alkalomra.
Kardiológushoz csak akkor adnak beutalót, ha bármilyen kis eltérést látnak az EKG eredményen. Mivel a Tiéd tökéletes, így nem jutsz messzire, hacsak nincs nagyon jó háziorvosod, aki nem nyugszik bele ebbe a diagnózisba.
Engem eleve kardiológushoz küldött, hogy a belgyógyászhoz hogy kerültél azt nem tudom!
A kardiológus csinált volna egy szív ultrahangot, és megállapította volna azt, amit már tudsz, hogy nem szervi eredetű a problémád, és ezek után ,mivel nem szervi eredetű, ő már nem is foglalkozott volna veled. Én végig jártam minden lépcsőt. :)