Szintetizátor doboz szerintetek van felesleges hangszerboltokban? (tudásbázis)
Én csak a billentyűket számoltam össze :-), de sztem is egyformák lehetnek.
Pénzt nem kérnék egy kidobásra szánt papírdobozért - csak véletlenül maradt meg, nem is értem, minek őrizgettem -, priviben majd megbeszéljük a randit.
Casio :956 x 353 x 125 mm
Yamaha: 945 x 132 x 369 mm
A két adat meg van fordítva, de sztem nem rossz ...
zenél a tesóm, a lányom, a férjem, az apósom, az anyósom, a két sógorom... nem sorolom:DDDD
ez csak a jéghegy csúcsa;-))
Szerintem érdemes megkérdezned, mert amikor én vettem a hangszereimet, vettem hozzájuk rögtön tokot is, mert abban egyszerűbb volt szállítani - meg így tutira jó volt bele :-)-, a papírdobozt meg otthagytam az üzletben.
...Kivéve az utolsóét, az ott porosodik a pincében...Yamaha E323...Merre is laksz? :-))
akkor vagy marad a tok ami nekem van, és zeneboltban beszerzed, vagy még egy tanács... esetleg olyna üzletben ahol radiátorokat forgalmaznak érdeklődhetsz.... nekik szokott még lenni olyan méretű dobozuk....
felhívtam a tesóm, neki a régi ugyanilyen, azt mondja az eredeti doboza neki is kb 20 ki-be szedegetést bírt ki, 6500ért vett rá tokot, ami szigetelt, bélelt, de nem is bánja, nem megy bele a por, nedvesség ha úgy alakul, stb....
További ajánlott fórumok:
- Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj?
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Hasznos és haszontalan babadolgok, avagy mit érdemes és mit felesleges megvenni a babának?
- Junior tejital - tényleg felesleges?
- Mi az amire rájöttetek, hogy felesleges pénzkidobás volt az életetekben?
- Van valakinek felesleges kódja Nestle Fitness doboz belsejéből?