Szinte képtelen vagyok meginni bármilyen vizet! (legyen az csapvíz, ásványvíz, forrásvíz...) (beszélgetős fórum)
:)))
az adaggal nekem sem lenne gondom,pl. ha itthon vagyok,s van rá módom,akkor teákból akár 5-6 litert is képes vagyok meginni!!!:))) ...csak ez a víz...:D de már fejlődök,ahogy írtam is,lemegy 1-2 pohár naponta!!!
köszi!:)))
tényleg nem tudni manapság,h mit eszik/iszik meg az ember valójában...lehet jobb is ha nem tudunk mindenről!!!:)))
Az nem az igazi.. Egyébként 25 ezerért nem lehet fordított ozmózis elvén működőt kapni, márpedig az csinál VIZET. A kancsósokban szénszűrő van
Olyat keress, amiben van membrán nevű dolog. Az végzi a sejtszintű szűrést. Aztán lehet utánsózót rátenni, bár az ásványi anyagokat szerves formában érdemes inkább bevinni. Szervetlen formáben nem hasznosul, sőt!..
Fordított ozmózissal működők 70-80 ezer körül van a legolcsóbb.
Eléggé utánanéztem, mert nekem nem jó a vesém, és ezért lett beszerelve anno.
Jah, meg pont ma volt a TV-ben, hogy Fegyverneken -vagy hol- férgek, meg szúnyoglárvák voltak a csapvízben... ÉÉÉdi, nem?
:))) ki tudja mi volt abban a pohárban...;D
amúgy már "haladok" :))) megiszok naponta 1-2 pohárral vmilyen vizet! :)))
Bocsi de a szomszédom vett vízszűrőt.
Ittam nála egy pohár vizet pár perc múlva nagyon feldobott jó érzés kerített hatalmába.
Utána? Júj napok kellettek mire helyre állt az anyagcserém.
Nagy buli a forgalmazóknak.
a citrommal csak az a bajom,h savat csinál...
de vhol,sajnos csak futólag láttam,vmi vízforralóhoz hasonló vízszűrőt,nos,az vajon milyen lehet? s,gondolom nem is tízezrekbe/százezrekbe kerül... :)
Többféle variáció van, én mondjuk jól körbejártam már.
Vannnak ilyen kerámiabetétes kancsók. Az kb 8-10ezer. De ez nem szűri ki a bacikat, cisztákat.
Van a központi, amit a vízvezetékre kell cstlakoztatni,ez olyan 250ezer, de akkor lágy vízben is fürdesz. Nekem ez drága volt. Végülis az amway víztisztítója lett a nyerő, ez egy plusz kis csapot jelent a konyhában, és a pult alatt a cuccos. Ez 185ezer ft. Ez így elsőre sok, de én kiszámoltam mennyit költök ásványvízre, a harmadik évtől 8 ft-ban van literje.
Ja és a gyerekeknek is ezerrel isszák a fincsivizet, egyébként ők sem nagyivósok :) De most a plusz csapnak varázsereje van :))
:)))
meglátogatlak én is egy kóstolóra!!! :)))
amúgy egy hozzávetőleges árat mondanál nekem?! :))) felvetem itthon!
jó neked!:)))
gratula!!! :)))
azt is iszom!írtam a topikban néhányat,melyeket fogyasztok!:)))
persze,nem mindenkinek ízlik ua.!:)))
írtam én is,de ezek szerint kitöröltem azt a részt,h nagyon melegben sportolás közben illetve után viszont képes vagyok vizet inni...
a cukros dolgokat szintén nem iszom!!!szerencsére!!!:)))
További ajánlott fórumok:
- Írjatok bármilyen mondatot ami H-val kezdődik!!
- Lakberendező vagyok. Szívesen válaszolok bármilyen, a témával kapcsolatos kérdésre
- Keresztnevek szóláncban /akár becézett alakban is, bármilyen külföldi keresztnév is lehet/
- Medrol - Bármilyen tapasztalat érdekel!
- Kinek hány hónap el maradása van bármilyen számlával?
- Káros-e a túlzott ásványvízfogyasztás vagy sem?