Szilvási Lajos regényei (beszélgetés)
Jó reggelt
Meglepett, hogy jegyzi ma még akárki is Szilvásit.
Nagyon kedveltem anno. Most hogy idetaláltam , lehet utánanézek a neten pár könyvének
Nem offolnék, de Berkesit is nagyon kedveltem
Sziasztok! Nagyjából másfél hónapja figyelem az elektronikus kereskedelemben a ritka Szilvási könyveket. A KÖZÉPISKOLÁSOK, a RIADÓ A TÁRNÁK FELETT és a CSILLAGHULLÁS egyetlen példányával sem találkoztam.
A FÉNY A HEGYEK KÖZÖTT védőborító nélküli példánya és külön egy védőborító is elkelt ezalatt árverésen. Együtt a kettő - ami kitesz egy teljes könyvet - több mint 20 ezerbe került volna. Jelenleg egy védőborítós példányt kínálnak belőle az eladomakonyvem-en 17 ezerért.
Javaslom, hogy ahol lehet, tegyetek fel termékkeresőt, ekkor e-mail-ben automatikus értesítést kaptok, ha a figyelt könyv egy példányát felteszi valaki eladásra. Ha ügyesek és gyorsak vagytok, akkor megelőzhetitek a profikat. Remélem, hogy segíteni tudtam!
További ajánlott fórumok:
- Győriektől kérdeznék! Hogyan jutok el a Petz Lajos Egészségügyi és Szociális Intézetbe?
- Kozma Lajos Faipari Szakközépiskola...Ismeri valaki? Milyen?
- Ki tud valamit Dr. Szilvási Ferencről a Kenézyben?
- Szegediek:Rókus vasútállomásról ha megyek a Tisza Lajos krt 54-be 1 es vill.-al, akkor melyik megállóban kell leszálljak?
- Kecskemét vagy Lajosmizse környéki esküvői helyszíneket tudnátok mondani, ami árban elfogadható és elfér kb. 120 ember?
- Dr. Tolnay Lajos nőgyógyászról vélemények?