Győriektől kérdeznék! Hogyan jutok el a Petz Lajos Egészségügyi és Szociális Intézetbe? (tudásbázis)
neki a suli a lényeg...:)
és mivel odajártam, tudom hol van...
igaz 2 évig jártam csak Győrbe, de az idő alatt párszor körbe buszoztam és körbegyalogoltam a környéket... ha csak a Volán nem módosított az útvonalon, vagy nincsenek útlezárások, akkor nem lesz gond.. :)
köszönöm! Akkor a kürháznál leszállok... :D Veszprémből megyek, és ha bemennék a buszpályaudvarra, akkor nem érnék oda, vagy csak épphogy :S Szóval nekem a kórházas jobban bejön! :)
Köszönöm! :)
a plázától valóban nincs messze.. leszállsz a plázánál, vagy a kórháznál(egymással szemben van a 2... csak attól függ melyik irányból érkezel..)
a kórház előtt van egy nagy parkoló... azon keresztül mész... ha átértél a parkolón kiérsz a Szent István úton... (a sarkon van a Rába Rehab,kb 2 szintes épület...) ott bekanyarodsz a Szt. István útra jobb kéz felé... mész, mész, egészen a templomig... a templommal szemben pont ott a suli... (előtte van az 5ös busz megállója,és 1-2 pad is) meg fogod ismerni... van kint tábla.. :)
Sziasztok!
Győriektől szeretnék segítséget kérni. Kedden megyek alkalmassági vizsgára, de nem voltam még valami sokszor Győrben, szóval fogalmam sincs mi-merre.
A Petz Lajos Egészségügy és Szociális Intézetbe kell mennem (Szent Imre u. 26-28).
Van buszom, ami megáll a "Tihany Árpád út kórház" nevezetű megállónál, és azt az infót kaptam, hogy közel van hozzá a P.L. Intézet. Igaz ez?
Esetleg valaki írna nekem egy rövid útleírást, hogy merre? Nagyon szépen köszönöm! :)))
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- Mi a véleményed az egészségügyről?
- Mate tea, az egészségünk alternatívája!
- Depresszió, kisebbségi komplexus, szociális fóbia
- Kik dolgoznak az egészségügyben?
- Miért lebecsültebb szakma a szociális terület az egészségügynél, hiszen sok esetben összefonódnak, pl. az idősgondozás, ápolás?