Szicíliai nyaralás (beszélgetés)
Párommal Szicíliába tervezünk utazni most augusztusban, mivel Görögországba és Törökországba többször volt szerencsénk utazni, így most egy más tájat is szeretnénk megismerni.
Nagyon sok jót is hallani Szicíliáról: rengeteg kirándulási lehetőség, Etna, nagyon jó olasz éttermek, stb., azonban olvastam már olyan negatív kritikákat is, mely szerint Szicília "csalódás"; "koszos"; vagy épp "hányással, hasmenéssel jöttek haza"; "sok a hajókikötő".
Mi a természeti- vagy kulturális látványosságok mellett nagyon szeretjük a szép tengerpartokat is, mivel sokat úszunk, imádjuk a vizet, ezért ez központi fontosságú!
Ezért keresünk olyan úti célt, ahol szép öblöket/partokat is találhatunk, melyek nincsenek turisták által totálisan elözönlve.
Ha valaki volt már több helyen, és köztük esetleg Szicíliát is ismeri, tudna segíteni??
(Pl. abban is, hogy augusztus vége - szeptember eleje még meleg vagy visszaesik a hőmérséklet már kicsit?)
Nagyon megköszönném, mert a napokban kéne már lefoglalni a repülőjegyet!
Köszönet minden információért és beszámolóért előre is!!
Ha tudok én is segíteni (Törökország, Görögország), írj!
További ajánlott fórumok:
- Férjem nagy élvezettel nézegeti a volt élettársáról, nyaralásukról készült fotókat. Hatalmas nevetések közepette élvezi az emlékeket.
- Ki fizesse a 19 éves gyerek nyaralását a haverokkal?
- Terveztek-e az idén nyaralást, és ha igen, ki hova?
- Nem értem mit indul meg minden nyaralásszezon elején a...
- Ti bevállalnátok egy nyaralást Horvátországba 3-4 hónapos csecsemővel?
- Erdélyi nyaralás, mit nem szabad kihagyni?