Szexuális traumák feldolgozása (beszélgetős fórum)
7. e475b894d7
2010. febr. 4. 13:23
Ne a sebeidet nyalogasd, hanem tuzz ki ertelmes, egeszseges es kivanatos celt(okat) es eld az eletet. Igy is ugy is eltellik az ido. Te dontesz!
2009. jún. 16. 21:49
Igen, valószínűleg szükség van szakember segítségére, nagyon nehéz feldolgozni az ilyenfajta traumákat.
5. 95a0f7ade3
2009. jún. 16. 18:29
Egy szakember (szexuálpszichológus) sokat segíthet, ha nem tudod megoldani magadtól a problémát.
4. pemete
2009. jún. 16. 11:08
Szia! Már rég futottunk össze fórumokon:)
Szerintem próbálj meg beszélni róla, rágd át, és döntsd el magadban, hogy nem hagyod, hogy egy ilyen eset tönkretegye az egész életedet! Nekem bevált!
3. sariya (válaszként erre: 2. - Eddit)
2009. jún. 16. 11:04
Jól vagyok:))
2. eddit (válaszként erre: 1. - Sariya)
2009. jún. 15. 19:12
De ugye nem veled történt? Panaszkodtál pár fórumon, de eddig csak nem fajult a dolog....:S
1. sariya
2009. jún. 15. 18:25
Ha valakit szexuális inzultus ért,vagy bármilyen más okból képtelen normális szexuális kapcsolatot létesíteni,akkor ezeket a sérüléseket,esetleg negatív berögződéseket,mintákat,hogy lehet gyógyítani újraírni?Bármilyen tanácsot,könyvajánlót szeretettel várok.
További ajánlott fórumok:
- Megcsalás után, ki hogyan tudta feldolgozni a dolgot?
- 1 éve halt meg a barátnőm, nem bírom feldolgozni... Csak 2 évet tölthettünk együtt :'(
- Anyukák, hogy tudtátok feldolgozni lelkileg, hogy megcsászároznak, pedig te nagyon nem arra készültél?
- Gyermekkori traumák. Feldolgozható?
- Gyermekkori traumák feldolgozása