Terhesség: szex után vérzés (beszélgetés)
9. Roxa
nov. 23. 03:33
Sziasztok. Hàla Istennek azóta minden rendben van. Volt mèg egy kisebb vèrzèsem 10 hetesen, mert egy picit megemeltem magamat, ès akkor mondtàk a sürgőssègin hogy a placenta nem jó helyen van. De azóta minden rendben. Utoljàra màr azt irtàk hogy a placenta a hàtsó falon helyezkedik el.
8. Ágio8405 (válaszként erre: 7. - Happy01)
nov. 22. 16:23
Szerintem igen mert amikor én utoljára beszéltem vele már az első trimeszter végén járt.
6. Roxa
szept. 25. 15:15
Sziasztok. Minden rendben gondolom. Màsnap estère elmult a vèrzès. Azóta nem voltunk együtt.Vàrom a 6 hetes ultrahangot.
5. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Roxa)
szept. 23. 21:40
Majdnem egy napja nem írtál. sajnálom.
4. szeretekolvasni (válaszként erre: 1. - Roxa)
szept. 23. 19:14
Hogy vagy? Remélem minden rendben 🙏
Menj el nőgyógyászhoz ! Lehet vetélés is, más is. Ne egy fórum népétől várj diagnózist és gyógyítást !
En elennek a sugossegire, mert lehet, hogy mehen kivul volt.
1. Roxa
szept. 23. 00:32
SOS. Segitsetek, kb 5 hetes terhes vagyok ès szex utàn bevèreztem. Most akkor elment a baba. Vagy szokott ilyen lenni? Most nagyon fèlek
További ajánlott fórumok:
- Vérzés terhesség alatt, de egészségesen megszületett! Pozitív történetek gyüjtése
- El nem múló vérzés a terhesség jele?
- Volt valakinek menstruációja terhesség alatt, illetve menstruáció szerű vérzése?
- Terhesség megszakítás utáni vérzés
- Beágyazódásos vérzés után, hány nappal mutatja ki a teszt a terhességet?
- Szerintetek van esély a terhességre, ha menstruáció előtt 8 nappal pecsételő vérzést tapasztaltam? Ez az aktus után 8 nappal történt