Terhesség megszakítás utáni vérzés (beszélgetős fórum)
Sziasztok a vérzésre nem mondott semmit csak annyit, hogy várjunk egy kicsit 2 hét múlva újra control nem mondott semmit:(Amúgy már nincs vérzésem a doki vizsgálata után múlt el nevetséges de tényleg:)Nekem azt mondták 6 hét múlva fog megjönni hát majd meglátjuk
kriszta_79 sok szerencsét
szia.
sajnálom :(
Nekem a műtét napjától sszámítva a 28. napon jött meg pont.
A genetikai vizsgálatot nem szokták kérni az első ilyen eset után, de magánúton mehetsz. Persze úgy fizetni kell érte... :(
kitartást!
sziasztok!
ma fogják elvégezni a küretet :(
nagyon félek, de nincs mit tenni.
8-10 hét között szívódott fel a baba (egyik uh-n látszódott, következőn már nem)
és mivel nincs vérzés, a petezsák még mindig a helyén van így nincs menekvés :(
kérdésem, hogy a mai naphoz számítva fog megjönni a köv. hónapban a menszesz? ehhez fog igazodni?
genetikai vizsgálatot ilyenkor érdemes végeztetni? mármint amiért a 12 héten belül vetélés történik?
mert azt hallottam, hogy 2-3 vetélés után szoktak ilyet csinálni, de talán érdemes már az 1. után is?!
tudtok erről valamit?
ezek szerint rendben vagy! Ez jó!
És mikor próbálkozhattok a babával? Nekem 3 hónapot javasolt a doki. Kivizsgáltatod magad?
Szia, és a vérezgetéssel kapcsolatban mit mondott?
Merthogy velem is furcsa dolgok történnek..
szia!
menj vissza a dokihoz, valami nem oké.
szia
én hét hetes voltam és nekem a doki azt mondta azt hiszem 7-10napig lehet vérezgetés, de csak barnáztam és kb úgy 7napig és elmúlt aztán éppen 28.napra megjött.
Én is hívnám az orvosom.
Jobbulást!
További ajánlott fórumok:
- Ha Down-kóros babát várnál, megszakítanád a terhességet?
- 2 hete volt terhesség megszakításom... :S
- Párom megszakítaná az előző kapcsolatából fogant terhességét
- Válaszolnátok terhesség megszakítás utáni dologgal kapcsolatos kérdéseimre?
- Terhesség megszakítás ill. szülés után pár napra pánikroham?
- Terhesség megszakítás után meddig szedjem az ergam cseppet?