2 hete volt terhesség megszakításom... :S (beszélgetős fórum)
Nézte hogy nyomás hatására jön-e vérzés, zárt-e a méhszájad...
Engem szülés (hüvelyi) után 4 héttel vizsgált kézzel a doki, és nyomkodta a hasam is, mert nagyon véreztem.... Egyébként tényleg 6 hét szokott lenni a kontroll, de pl. anyukámat is vizsgálta a doki küret után 1 héttel, meg műtét másnapján is, mert csak így tudja megnézni hogy rendesen összezárult-e a méhszáj, nem maradt-e benn valami ami miatt ismételni kell esetleg.
Elvileg még hüvelyi UH-t sem csinálhatnának, csak 6 hét után!!! Hasi UH-t lehet csak, nem hogy kézzel matatni, meg nyomkodni!
Ez egy barbár!
Remélem azért jól vagy! Ha vérezni, vagy görcsölni kezdesz irány egy másik orvos!
Tegnap visszamentem kontrolla(nem a kórházba,hanem a helyi sztk-s őgyógyászhoz)
Nem hasi ultrahanggal nézett meg,hanem kézzel,ujjal vizsgált és közben nyomkodta a hasam.
Úgy tudtam,hogy nem lehet semilywn "behatolás". Vagy ebben a formában igen? :S
+ eü küret+1 AB után azt mondom, nem vizsgál meg 2 hét után. Még az eü után is 6 hét kell.
Nem értem a dokidat..
Én tegnap voltam a műtét utáni kontrolon, megvizsgált hüvelyi uton a doki, és egy hete műtött. Az előző műtétnél műtét után két héttel nézett meg hüvelyi uh-n.
Szerintem ez dokifüggő. Én most kaptam egy csomó beutalót tőle, remélem meg lesz az ok.
ez van a zárójelentésen:
kontroll vizsgálat: 2 hét múlva
sztem az eredmény miatt kell menned, a szövettanért
engem csak 6 hét után vizsgált meg, addig nem
Amit kaptam zárójelentést azon 2 hét van írva. :S
Beszéltem az egyik régi osztálytarsammal,neki is volt régebben és 1 hét múlva kellett visszamenni.... :S
Hasi ultrahanggal nézték meg,hogy minden rendben van e neki.
Nálam az sztk-s doki állapította meg,hogy terhes vagyok,hüvelyi ultrahanggal...de most ugye hasi ultrahanggal nézi meg? :S
További ajánlott fórumok:
- Ha Down-kóros babát várnál, megszakítanád a terhességet?
- Terhesség megszakítás utáni vérzés
- Párom megszakítaná az előző kapcsolatából fogant terhességét
- Válaszolnátok terhesség megszakítás utáni dologgal kapcsolatos kérdéseimre?
- Terhesség megszakítás ill. szülés után pár napra pánikroham?
- Terhesség megszakítás után meddig szedjem az ergam cseppet?