Szex után ki keresi a másikat először? (beszélgetés)
Szerintem ha másnap a férfi nem keres az egyértelmű. Viszont nyugodtan keresheted te is.
Mindketten ott voltatok.
Ha a férfi normális és kapcsolatot akar akkor viszont határozottan úgy gondolom hogy neki kell keresnie. Ha nem keres úgyis jó, lépj tovább de keresd nyugodtan és akkor lehet tisztázni ha valami félreértés lenne.
Érdekes ez a kérdés...
A lényeg az, hogy milyen maga a kapcsolat. Volt a szex előtt ismerkedés, "együttjárás", randizás, kialakult-e az, hogy ki, mikor ér rá? Ha ez megvolt, akkor pont úgy mehetne tovább, mint eddig, megbeszélve a következő találkozó időpontját stb.
Viszont abból, hogy egyáltalán felmerül ez a kérdés, nekem arra utal, hogy nem igazán volt kialakult, szoros kapcsolat a szex előtt, csak egy rövid ismerkedés, alig egy-két (vagy nulla) randi. Így viszont, már bocs, de tökmindegy ki keresi a másikat :) . Ha 2-3 napig egyik fél sem, akkor veszett fejsze nyele. Ha 1-2 napon belül bármelyik fél jelentkezik, és a másik meg örömmel reagál, felveszi a telefont, szívesen beszélget vele, fixál le egy újabb randit, akkor mehet tovább az ismerkedés, meg a gyakori szex :).
Hiánypótló kérdés :)
Soha életemben nem gondolkodtam ilyesmin. Akkor szoktuk keresni a másikat, ha szeretnénk valamit tőle. Legyen az ebéd előtt, tv nézés után vagy séta közben stb.
A férfi
Bár manapság már mindegy szinte
Mind a ketten..még kimondatlanul is,de van amikor megvalljuk.
Reméljük sokáig igy lesz.
Szerintem, ha csak szexre kell, akkor mindegy!
Én kikerültem mindig a taktikázást! Volt, hogy én kerestem a férfit!
További ajánlott fórumok:
- Írjátok le azt, ami először eszetekbe jut!
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Te mit nézel meg először egy pasin?
- Mit néznek meg rajtunk először a férfiak?
- Már miért bánnám meg, hogy a férjemmel feküdtem le először, és azóta se voltam mással?
- Mi jut először eszedbe Miskolcról?