Szerintetek?Tanácsokat várunk:) (beszélgetés)
hű, miket olvasok... vagy korábbi generáció vagyok, vagy a családom maradibb, de nálunk kizárólag családi esemény volt ez a szülinap, egy kicsit tágabb rokoni kört hívtunk meg, a szobában lett megterítve a nagy étkező asztal és az addigiaknál valamivel nagyobb értékű ajándékokat kaptam...
bulizni meg azelőtt is elengedtek és azután is, szóval a barátokkal én külön nem is ünnepeltem
Szia :)
Nekem a fiam azt kérte, h hagyjam, h ő szervezzen bulit.
Ketten tartották a szülinapot egyszerre, hívtak haverokat, én sütöttem egy rakás(!!!) pizzát, tortát és még sütit. Megetettük őket és leléptünk.
Mondjuk...a haver intézte a helyet, zárt körű buli volt. vittünk egy tálca sört is.
Összesen 8-an voltak,mindegyik ivott is,de egyik sem volt részeg .hajnalban összepakoltak és 4-re itthon volt a gyerek :D
Ez tök jó lehetett. :D
Laza lehetett apád. ;)
Én terveztem, de nem ilyen vadra. Jó kis fotók lettek, talán még senkinek nem mutattam meg őket. :D
Pontosan:-) Habár nekem a 18-ik szülinapom élmény volt, mert kezdtem azzal előző nap beállítottam egy doboz kékesfekete hajfestékkel( koleszból haza) egy üveg pezsgővel.
Otthon közöltem: Anya holnap befested a hajam? Apa kinyitod a pezsgőt? Jah és ha már így összegyűltünk, szerintem gyújtsunk is rá! Azzal elővettem a doboz cigit és megkínáltam a szüleimet.
Másnap volt buli ahol élek előtte apum anyum végignézte ahogyan sakál részegre iszom magam majd feljöttek velem és végignézték ahogyan az asztalon táncolok turbó talpú cipőbe.
Párszor apám levett, majd megunta:-)
Azóta is emlegetik, mert azóta sem láttak úgy berugva:-)
Szerintem egy bulin pláne ha 18-ik akkor a felnőtté vált gyerek azt csinál amit akar.
Nekem senki nem szervezett soha semmit szerveztem én helyettük és közöltem a tényeket!:-)
"lányunkról van szó.akinek nincs annyi barátja"
Mennyi?
Nem értem a kérdést. Annyit kell hívni, amennyi van.
További ajánlott fórumok:
- Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni!
- Akik már 30-40 kilót ledobtak itt tanácsokat adhatnak
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Kezelhetetlen gyerek, tanácsokat kérnék
- Gyermekmolesztálás lehet a háttérben? Szerintetek? Segítséget, tanácsokat kérnék!