Szerintetek van olyan munkakör, ami nem való valakinek? (beszélgetés)
Magas iq-nak számit a 130, de még nem zseni ő sem.
A népesség 2%-a. 98000 fő kb egy év szüleménye.
1 960 fő. Jogra többet vesznek fel évente.
140 a zseni, ő 0,02 %.
130 alatt meg mindegy is, egy 125-ös nem annyival okosabb egy 110-esnél.
Jó buta volt az ismerősöd, jogásznak sem való, ha ezt gondolta.
De még mindig nem felsőoktatásról beszélünk, folyamatosan ezen lovagolsz. :)
ÉS akkor mi van?Egy ismerős lelépett kögzáról,ment jogra,hogy ott nem kell gondolkodni,csak magolni...hát lesett,hogy az sem könnyű.
Sokan lenézik a BTK-t, két nyelvszakos ismerős vért pisil vizsgaidőszakban, ez van, mindenhol szakadni kell,ha normális diplomát akarsz.Ha csak a zsenik mennének felsőoktatásba,akkor elég lenne kb 3 egyetem.
ÉS hányszor láttunk már olyat, hogy valaki színötös, aztán később semmike, meg olyan is, hogy bukdácsol és mégis valamike lesz.
Én nagyon hüle voltam matwkból,körberöhögtek,amikor beadtam üzleti szakra. Szétszenvedtem,de meglett.És bücke vagyok magamra.Ha csak azok tanulnának és ott,akiknek való, akkor egyetemek fele bezárhatna.
2 pont az semmi.
Van ismi, aki ötödjére ment át forgalmin 42 évesen, és 20 éve balesetmentesen vezet.
Én is megcsináltam, ötösre vizsgáztam mindenből egyetem, ami matekos volt, érettségit is 5-re megcsináltam matekból, de vért izzadtam mindennel. Rühelltem, csak magam miatt tettem bele ennyi munkát, hogy magamnak bebizonyítsam, hogy nem vagyok hülye. Úgy, hogy volt, hogy megbuktam matekból, statisztikából is buktam kétszer.
van akinek nem ez a vonala, nekem nem volt az, és a fóruminditónak sem az
Mijé te mit dógozol Ildi?
Ha nem tittok!
2 ponttal maradt le. Szerintem itt már nem kell feladni.
Ismerős ötödjére ment át forgalmin, azóta beutazta Európát balesetmentesen,
Nem tudom mennyit kellene utaznod, milyen az ottani légkör. CSAK a pénz nem minden, mekkora előny, hogy közel laksz! Csak az tudja értékelni, (mint én is) aki trolival, majd busszal jártam.
Ha így jól megéltek, ne viszonyítsd magad a többiekhez, tényleg csak magadnak ártasz vele.:)))
Fő a kitartás
Valóban van, de tinditó beleölt sok energiát és két pont az tényleg semmi.
Egyébként: nálunk volt olyan tanár,aki simán buktatott 4-5-szer ötször,de ...hatodjára bementél és csak makkantál valamit és átengedett. Vannak ilyenek is, élvedik agenyóskodsát,
A logika, mint minden fejleszthetőami árt,az a a parázás.
Az nagyon.
Szerintem seggkérdés, igen,aki száémmágus,annak könnyen megy,de bele lehet jönni.
Sosem számítottam jó matekosnak, mégis megcsináltam ezeket a tárgyakat: szerencse és erős kitartás,igen ,volt hogy aszongya egy 6 kredites tárgy,tanulási idő 180 óra én nyomtam rá 320-at.
Elvégezte,bejött.
Ha csak azok tanálnának és azt amiben jók,hát konganának a magyar egyetemek.
További ajánlott fórumok:
- Az megalázás, ha egy diplomásra olyan munkakört bíznak, amit előtte egy 8 általánost végzett feladata volt?
- Miért gondolják a munkáltatók, hogy a 40 év felettiek nem alkalmasak az általuk hirdetett munkakör betöltésére?
- Havi jövedelmed, munkakörrel
- Mondjatok olyan munkaköröket, ami se nem ülő, se nem állómunka!!
- A biztosítóknál vannak olyanok akik nem vállalkozóként dolgoznak egy adott munkakörben hanem havi fix bért kapnak?
- Ismertek olyan oldalt vagy könyvet, ahol konkrét munkaköri leírások vannak részletesen leírva?