Van olyan, hogy egy 40-es nő vesz magának karikagyűrűt és hordja, holott nincs férjnél, se eljegyezve? (tudásbázis kérdés)
én özvegy vagyok, de hordom a jegygyűrűmet. NEM pasiriasztónak, hanem mert tetszik, a férjem a fiam apja, stb,
Szerintem ahogy igy olvasom a topicot, a viselt név, ha van benne házasságra utaló toldat,( akinek van lehet házas, elvált férjes stb ) sokkal inkább elriasztja a nem kivánatos pasikat, mint egy gyűrű.
100.
Köszönöm!
Te rám izgultál, mert én is 42 vagyok, mint a "kiszemelted"???
(csajok, privátot kaptam...)
Érdekes, nálam még a terhesség sem tartott vissza 1-2 pasit, nemhogy a gyűrű.
Tehát pasi űzőnek használni gyűrűt nem sok értelme van, a tapasztalatom alapján, de igaz ez a férfiakra is.
Ja, ja! Nemességet adott!
Kabala ;) Tök mindegy, jó, ha van ilyen!:)
Kb. 20 éve váltam el... ezt írtam. :) Nem azt, hogy most vagyok harmincvalahány éves.
Harmincvalahány évesen, és még negyvenévesen is szívesen felhúztam a karikagyűrűt, ha pl. rendezvényre, továbbképzésre mentem. Magabiztossá tett. :)
Ááá, akkor levettem. :D
Nem tudom a lélektani okát megmagyarázni, de akkor úgy volt jó. Pl. akkor hordtam arany nyakláncot, fülbevalót is. Azóta valószínű megerősödött annyira az önbizalmam, hogy nincs szükségem ilyen póttárgyakra. :))
Nem tudom, hogy így volt-e, utólag már nehéz magyarázni, de akkor jó volt. :)
Lehet, de az csak egy gyűrű. Bárki hordhat karikát is.
Ha neked jobb így, hordjad! ;)
Megvéd egy jó pasitól!!!
Szerintem egy gyűrű nem akadály!
Nem hinném, hogy komolyabban vennék azt, aki gyűrűt visel. ;)
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél a karikagyűrűddel, ha vége lenne a házasságodnak?
- Édesanyám karikagyűrűjét viselhetem az esküvőmön sajátként? Ő meghalt még babakoromban és megrököltem a gyűrűt. Párom adta az ötletet...
- Szerintetek illik fehérarany karikagyűrűt eljegyzésre?
- Fehér-sárga arany karikagyűrű
- Aki a jobb kéz, gyűrűsujján ezüstös karikagyűrűt visel, házas?
- Hol lehet venni karikagyűrűt megfizethető áron?