Szerintetek tetszik Neki? (beszélgetés)
Na, látod! Sztem hihetsz neki, bízhatsz benne! Ha nem szeretne, miért lenne veled?
Fölösleges túldramatizálni! Igaza van demonnak abban, h a túlzott féltékenykedéssel (főleg ha alaptalan) TE MAGAD kergetheted más karjába!
Inkább törekedj arra, h ne kelljen neki más nő! Ha minden téren minden rendben van, úgysem fog kockáztatni!
Én veled értek egyet. Ha lenne a háttérben valami, hülye lenne szólni róla.
Még benne van az is a pakliba, hogy Jázmint valami miatt kicsit féltékennyé akarja tenni.
Sziasztok!
Képzeljétek el vitt a párom vacsorázni tegnap, és mikor rátértem a csajra, nem igazán értette mi bajom van, mert neki nem tetszik!
Vajon mire fel volt a vacsi?
Köszönöm lányok, aranyosak vagytok!
Már csak az kell, hogy eligazodjak a páromon,mert az nem megy! De megfogadom a jó tanácsaitokat! :)
: ))
Meg azért, hogy a kolléganő is tisztában legyen azzal, hogy a srácnak van barátnője. Lehet, hogy egy szót sem szólt erről...
Ez jó ötlet! Vigyél neki ebédet, sütikét, és közben legyél ÜBERCSINOS! :)Esetleg az ebédje mellé tegyél egy pikáns cetlit, "Alig várom hogy hazaérj és szétszedhesselek!" felirattal!
Tuti nem fog "félre"kacsintgatni...
Igazad van! De nem akarok sem fesztivált csinálni, sem jópofizni! Majd hátulról szemmel tartom!
Bár régen egész nap hívott és emailt írt, most se nem hív se nem ír, ha felhívom akkor hivatalos a hangja ha irodában van!
így van!! :))
én is sokat beszéltem a volt főnökömről a pasimnak,és akkor már össze is jártunk! :))))
Nem tudom, igazából mégnem voltam ilyen helyzetben. Csak beleképzeltem magam... Ha párkapcsolatban élek, általában én is mindent el szoktam mesélni a páromnak. Ha jönne egy vonzó, új kolléga - valszeg azt is elmesélném...
De ha TERVEIM lennének az új kollégával, biztos h ki sem ejteném a nevét otthon... :)
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy ha egy nőre rámosolyog egy férfi rögtön azt hiszi, hogy tetszik neki és járni akar vele?
- Tetszik a szomszéd boltban dolgozó eladó srác. Hogyan imponálhatnék neki?
- Miért keresnek a nők mindenben kifogást, illetve miért nem tetszik nekik soha semmi?
- Ha Te nagymama vagy és az unokád hozzád akarna költözni, mert nem tetszik neki az otthoni rendszer, mit tennél?
- Hogyan adja egy nő egy férfi tudtára, hogy tetszik neki?
- Miért akarják a férfiak megadni a telefonszámukat, ha tetszik nekik valaki, miért nem kérik el a nőét? Ez menne manapság? Miért?