Szerintetek teherbe estem? (tudásbázis kérdés)
Hm, elvileg nálam a peteérés után emelkedik reggelente 36.7-36.9-ig, és amikor leesik 36.3 körülire, akkor másnap megjön.
Furi, hogy neked korábban leesett, de ezek nem kőbe vésett adatok.
Azért majd írsz, hogy mizu?
Reggel méred? Állítólag még az ágyból sem szabad kikelni.
Nekem az ágyban mért és a "csak kiszaladtam pisilni és ittam egy kávét" után simán felmegy 6.3-ról 6.9-re 10 p alatt.
Az még mondjuk nem olyan magas, de elég sokat emelkedett.
Tesztet nem vettél? Megvannak még a fura tünetek?
(Amúgy azért is fontos hogy oltás után vagy-e, mert sok nőnek pont az zavarja meg a ciklusát. Nem azért kérdezem, hogy válaszolj, csak hátha nem tudod. Lassan esedékes amúgy is, hogy megjöjjön, ugye?)
Még annyit, hogy ha te írtad ki az oltás után teherbeesés fórumot, akkor szerintem tényleg vegyél tesztet vagy menj el orvoshoz.
Bárhogy alakul is, számít az idő.
Drukkolok!
Nem írtad, hogy védekeztetek-e, úgy következtetek, hogy nem.
Ebben az esetben viszont nincs kizárva.
A naptár módszer nem nyújt teljes védelmet, még ha a logika mást is súg.
Számos olyan eset volt már, hogy elvileg nem de aztán mégis.
A teszt sokat segít majd, ha veszel.
A testhő árulkodó lehet, reggel mérve.
Terhesség esetén picit emelkedett (de a sima ciklus második felében is, úgyhogy nálad ez még nem lesz egyértelmű). Fogantatás után pont a hormonok tartják fent a magasabb hőt, de azok még lehet, hogy - ha terhes lennél is - nincsenek olyan koncentrációban jelen.
Lassan tesztelhetsz szerintem.
Nem, 28 napos ciklus esetén a 14 napon van a peteérés, ekkor kell együtt lenni. Ilyenkor lehet köztes vérzés (-/+ 1 nap). Ekkor találkozik a petesejet a spermával, 5-7 napig "vándorol" majd csak ezután kezd el beágyazódni ami kb. 2 napig tart.
Én 99,9%-ban biztos vagyok benne, hogy ovulációs vérzésed volt, és a matek is ezt támasztja alá.
Meg lett nézetve? :D Jaj ne már, a méhszájat a nők maguknak nézik maximum.
28 napos ciklus esetén kizárt, hogy terhes legyél. 19-n volt ovulációd, azért volt rózsaszín folyásod.
További ajánlott fórumok:
- Teherbe estem egy nős embertől...
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Ketsegbe vagyok esve! Azt hiszem teherbe estem, szerettem volna ezt a parommal megbeszelni, de figyelemre sem meltat...
- Rockfesztiválon estem teherbe...
- Teherbe estem 4 év után, miért így reagál a testvérem?
- Vajon teherbe estem?