Szerintetek szexmániás vagyok? (beszélgetés)
Valószínű igazad van. :)
Szombaton totál kibuktam, mert letojta, hogy én várom haza és késő este totál részegen jött ismét. Szándékom, hogy helyrejöjjek lelkileg és rendbetegyem magam. Nem akarok tönkremenni!
az tokegeszseges...ha van,ertelmes problemadat karcold ide ne az osztonosseged fitoktasd
ees lehet egy keressel megtobb?
Te tuti nem akarnad tunni kinek hany tejfoga van 100 evesen igaz-e?mert h Neked meg 5 maradt...benn melyen a gyomrodban...ha ja,kerlek ezt hallgasd el ha lehet...koszi
:D
Köszönöm a bíztatást, aranyosak vagytok! :)
Teljesen igazad van. Valószínű félek egy másik kapcsolattól. A volt férjem se nézett sokba és a mostani párom se igazán és még iszik is. Nem én vagyok neki az első, hanem az ital. A héten is minden nap úgy jött haza, hogy a piások először, majd utána én.
Tudod, arra is rájöttem, hogy fölösleges a szex részét erőltetni, mert csak magamat bosszantom fel megint és rosszul esik az elutasítás.
Azt hiszem nálam ez a sok betegség is egy figyelmeztető jel, hogy valami nem jó, valami nem jól működik. Soha nem voltam ennyire beteges, mint az elmúlt időszakban.
Kifejtenéd, mi ezen az, ami összetett és nem egyszerű?
Többen mondjuk ugyanazt: ez az állapot nem hogy javulni nem fog, de sokkal rosszabb lesz.
Félsz a társkereséstől? Attól, hogy válts? Egyszer már megtetted (, igaz, jól beválasztottál).
Vagy attól, hogy nélküled hamar végképp lecsúszik? És? Csak magának köszönheti.
Nem a világ 5 év, ami ráadásul nem is igazán felhőtlenül eltelt idő, mert a bajok nem ma kezdődtek.
De ha ennyire orlodsz, miert nem lepsz??
Nincs kozos gyereketek, akik vannak, mar nagyok is, nem tudom mi tart vissza, kar itt keseregni, holott senki nem kotelez arra, hogy vele maradj.
Masreszt egy ilyen szituban plane nem tudnam megerteni, ha kifele kacsintgatnal ahelyett, hogy fakepnel hagyd. Vannak szituaciok (bar ez ne legyen senki szamara jo kifogas!!!), amikor valahogy megerti az ember, miert lepett felre x vagy y. Nem mondom, hogy egyetertek de meg tudom erteni.
A tied az pont egy olyan, hogy erre semmi szukseg, lezarhatnad vele mielott keresel egy masikat, mert amint latom, semmi nem kot mar ossze, sot, 5 ev az nem is a vilag vege, megertem, ha 15 kozos ev utan vacillalnal, de 5 utan???
Elhiszem, hogy nem volt könnyű. Én is így vagyok, ahogy Te, a hűség és őszinteség fontosabb. Én is próbáltam már többször beszélni a párommal erről a dologról is, de sajnos inkább támad, minthogy megbeszéljük. Na, ebbe fáradtam bele. Nálunk is előfordult, hogy igyekezett, de sokáig nem ment úgy az ital terén, mint a szexben is.
Mostmár mindezekbe fáradtam bele.
igazad van, nem csak az igény miatt lehet, igen, a szerelem hiánya is lehet az ok. De a nagyobb probléma akkor is az igények különbözősége!
Mert hiába kívánom meg én a páromat naponta 2x és tudom, h ő is szeret, nem biztos, h sokáig bírná állni a sarat, ha neki mondjuk heti 3-4 v akár 5 az igénye. :D