Szerintetek szép Keleigh Sperry? (Kép) (beszélgetés)
Ez már nem az első olyan fórumod, hogy "a barátod szerint" nem szép az adott lány aki szerinted annyira gyönyörű... Avass már be hogy ezek a viták hogy mennek, a végén elolvassátok és összesítitek a hozzászólásokat?? :D
Amúgy ez a kérdés szerintem 2 okból is hülyeség, az egyik hogy mindenkinek más a szép, pl. ha Kulcsár Edinát vesszük, rá is simán van aki azt mondja hogy átlagos vagy kifejezetten csúnya, miközben szépségkirálynő volt. A másik meg hogy ezek akiket kérdezel mind fiatal modellek/színésznők, ha nem lennének szépek akkor nem is ismernéd őket, mert kb. a kinézetükkel jutottak oda, ahova. 🤷♀️
Szerintem is szép, és bájos is.
Gyönyörű a mosolya.
A kedvenc színészem barátnője, szerintem gyönyörű bő, igaz, voltak szépészeti beavatkozásai.
A barátom szerint pedig nem kifejezetten szép, csak bájos. Szerinte magas a homloka és kacsa szája van😂
Mondjuk én nem tudok pasi fejjel gondolkodni, de kivancsi vagyok nektek mi a velemenyetek, es hogy en latom e olyan gyonyorunek😂
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem szeptember óta egyedül jár óvodába, szerintetek felelőtlenség ez?
- A Heléna szerintetek szép név?
- Természetes vagy mesterséges szépség szerintetek?
- Kapok egy szép szilveszteri ruhát. Szerintetek milyen szín a divat? Papagájost nem veszek!
- Van egy szépségpötty piercingem! Szerintetek egy orr piercing jól állna még hozzá?
- Srácok! Milyen egy szép nő? Szerintetek mitől szép egy nő?