Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szerintetek szép Keleigh Sperry? (Kép) fórum

Szerintetek szép Keleigh Sperry? (Kép) (beszélgetés)

2021. márc. 29. 16:47

Ez már nem az első olyan fórumod, hogy "a barátod szerint" nem szép az adott lány aki szerinted annyira gyönyörű... Avass már be hogy ezek a viták hogy mennek, a végén elolvassátok és összesítitek a hozzászólásokat?? :D

Amúgy ez a kérdés szerintem 2 okból is hülyeség, az egyik hogy mindenkinek más a szép, pl. ha Kulcsár Edinát vesszük, rá is simán van aki azt mondja hogy átlagos vagy kifejezetten csúnya, miközben szépségkirálynő volt. A másik meg hogy ezek akiket kérdezel mind fiatal modellek/színésznők, ha nem lennének szépek akkor nem is ismernéd őket, mert kb. a kinézetükkel jutottak oda, ahova. 🤷‍♀️

6. c5c9c868cd (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. márc. 29. 16:39

Szerintem is szép, és bájos is.

Gyönyörű a mosolya.

5. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. márc. 29. 15:39
Kulcsár Edináról követelek képet!
4. NomNom (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. márc. 29. 15:21
Nincs agyonszerkesztve ? XD A második képen máris eléggé szét van photoshopolva. Vagy valami nagyon csúnya balesete volt, de ilyen természetellenes lábtartást még nem láttam.xD
2021. márc. 29. 15:19
Mikor vallod be végre, hogy leszbikus vagy?
2021. márc. 29. 15:17
Probaltam olyan kepeket valasztani amin nincs agyonszerkesztve
2021. márc. 29. 15:17

A kedvenc színészem barátnője, szerintem gyönyörű bő, igaz, voltak szépészeti beavatkozásai.

A barátom szerint pedig nem kifejezetten szép, csak bájos. Szerinte magas a homloka és kacsa szája van😂

Mondjuk én nem tudok pasi fejjel gondolkodni, de kivancsi vagyok nektek mi a velemenyetek, es hogy en latom e olyan gyonyorunek😂

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook