Szerintetek rendben van a kisfiam? (beszélgetés)
Sosem fog, ez nem fog változni! Mint már írtam felnőtteknél is gyönyörűen,hmm, élvezettek kitapintható! Néha csak egy, van hogy kettő!
Tedd meg azt a szívességet nekem, hogy tépd le az urad gatyáját és vizsgáld meg jó alaposan, hogyan is működnek a kis fügék oda lent! :) Élvezni fogjátok, és meg fogsz lepődni! Garantálom ő is! :)
Azta, koszonom szepen! :) Es kb hany eves korara stabilizalodott a helyzet? Marmint h felugrasnal a zacsiban maradtak.
Egyebkent igen, elso gyermek, es kiremit a gondolat egy ujjabb mutettol.
Gondolom első gyerek, majd a harmadiknál már nem így lesz. :)
Én nem értem rá az elsőnél aggódni, mert ikreim voltak. :)
Túlaggódod a dolgokat. Elmondta egy édesanya, hogy a kisfiánál is így van. Egy feleség megnyugtatott, hogy a férjénél is hasonlót tapasztalt. Illetve leírtam én is, hogy ha hideg az idő vagy ideges vagyok a torkomig felcsúsznak nagyjából.
Mi kell még, hogy megnyugodj, és ne a kisfiad heréit tapogasd állandóan?
Az, hogy egyik feljebb van, az normális. Pont azért, hogy ne koccanjanak össze, elférjenek egymás fölött. Így alkotja a természet.
A kisfiamé is liftezik. Neki nincs baja. De nem fogdosom, csak látom fürdés után, törölközéskor, néha olyan, mintha üres lenne a zacsija. Engem ez sosem ijesztett még meg.
A férjemé is eltűnik néha, igaz , csak az egyik. :)
Teljesen rendben van.
A kisfiad golyszijai helyett tesztelt apukáét!
Az is hasonlóan fog reagálni, főleg bizonyos helyzetekben. :)
Teszteld bátran, tuti élni fogjátok! Akkor a legcukibb, mikor vakirgászod, persze apukáét!
Mikor ideges vagyok, mondjuk egy orvosi vizsgálat miatt, vagy huzamosabb ideig hidegen tartózkodom, hogy is mondjam...
Eléggé összemennek a kis drágák és mintha elbújnának valahol a hasamban.
Nyugodj meg!
Teljesen rendben van! Tökéletes!
Sziasztok, kerdezzem mar meg tapasztalt anuykaktol, h szerintetek rendben e van a 2 eves kisfiamnal a here.
1. Az egyik nagyob mint a masik, es az a kisebb feljebb is van.
2. Mikor pelenkazom at, elofordul, h felugranak vagy mind a ketto, vagy csak az egyik (az amelyik nincs lefixalva, mert volt egy lagyekserv mutete es lerogzitettek a golyot is). De ugy, h nem talalom, de nemis igazan akarom nyomogatni, mert par masodperc / perc mulva visszajon.
3. Amikot puhak es lazak a herezacskok latom mind a 2 golyot benne. Amikor az egyik osszeszukul es megkisebbedik, akkor latom, h felugrik. Normalis, h csak az egyik vagy mind a kettonek kellene egyszerre?
Koszonom!
További ajánlott fórumok:
- Ma mérték a 6, 5 éves kisfiam iskolaérettségét, ahol 90-es IQ-t állapítottak meg! Szerintetek ez jó érték? Csak 1 feladatban hibázott!
- 1 éves kisfiamnak szeretnék cipőt venni, szerintetek milyent vegyek? Eddig Siesta szandija volt, de most olvasom, hogy a Siesta nem jó?
- Szeretném elkezdeni a 90 napos diétát, de a kisfiam egy nap még 3x szopizik. Szerintetek elkezdjem?
- Kisfiam 21 hónapos lesz mikorra kistesót kap. Szerintetek jobb közös szobába tenni őket már a kezdetektől? Vagy majd kicsit később?
- 8 hete szültem császármetszéssel, a 6 hetes kontrolon minden rendben volt. Szerintetek hypoxi trainerezhetek már?
- Kisfiam széklete 2. napja nyálkás, inkább lágy széklet. Tegnapelőtt volt benne egy kevés halvány véres valami. Szerintetek mi lehet ez?