Szerintetek reménykedhetek? (beszélgetés)
Rossz válasz! :)))
Pár hónapja,vagy megasztáros pasas,vagy x faktoros,vagy a villából valakinek a valakije!Tudom mááár!Szandika Sanyija! :DD
szerintem csináld meg a kamerás dolgot,mert másképp nem derül ki! :)))
Szerinted hányan írnak a kis megasztáros fiúkáknak?:)
Az, hogy egy ideig teljesen normális életet élt..., hamar a fejükbe száll a dolog.
Amúgy reménykedhetsz, megkap aztán annyi...:)
:-)))
ez jó..majd az újságok cimlapjáról megtudod ha azt irják ...összejött egy kisgyermekes anyával..na akkor ő az..:-)))jó válasz volt?:-)
az ötletet ha úgy alakul kipróbálom,kamerám van skypon rajta vagyok,úgyhogy megoldható
Hát a szerinted,az nem elég!Teszteld le!Nekem azt mondta anno Cs.A.,hogy jelöljem be iwiw en,visszajelöl!Oké,meg is tette!De gondoltam,ma már bárki tölthet képet fel,bármit írhat oda!Egyik nap mondtam neki,msn en,kapcsolja be a kamerát,látni is akarom!Ő volt :)
Nem is fogsz rájönni,mert nem szerepel minden nap tv ben,vagy újságokban!Pedig cserélhetnénk infót :P:P:P
Ha annyira körülrajongják, akkor nem lesz kedve küzdeni érted, mert akad 100 másik, kivéve, ha annyira nagyon bejössz neki, és még fel is tudod ébreszteni a vadászösztönét, de ehhez pont az kéne, hogy ne ajánlkozz ennyire.
Szerintem adj neki még egy esélyt, de ne sértődj meg, ha azt mondom, hogy pont azzal fogod elrontani, hogy ilyen központi kérdést csinálsz belőle... tedd a helyére, és ne gondolj erre folyton, hessegesd el a gondolatot vagy foglalkozz valami mással. És tarts több vasat a tűzben. Ha a pasi központi kérdés marad, azt megérzik, és fejvesztve menekülnek...
A norbi még viccnek is rossz:-)
Ez nekem is eszembe jutott már,de szerintem ő az..azt nem irhatom ide miért gondolom ezt,de egyébként hogy tesztelted le azt a pasit?nemtudtam rá jönni ki az a cs.attilából,pedig gondolkoztam,de nem kérdezem meg,mert én se árulom el csak megjegyeztem hogy kiváncsi lennék:-)
Ez a Király L.Norbi! :DDD (viccelek)
hmm...fogós a kérdésed,de gondolod,hogy így frissen tudna időt szentelni egy új kapcsolatra?
Te,jut eszembe,1000%,hogy ő az?Letesztelted már,hogy Ő-e,vagy sem?Én anno igen,mert furcsa volt! :)))
igen ebben lehet igazad van de azért mertem ezt irni neki mert anélkül hogy én ezt kértem volna az első levele első mondata az volt,szivesen találkozom veled..pedig csak annyit irtam szivesen megismerném
Egyébként azért nem egy akkora sztárról van szó..az egyik thetségkutató műsorban tünt fel,szóval ő ez ideáig egy teljesen normális életet élt..ezért is mertem neki irni
Az ilyes pasiknak meg van a maguk "holdudvara"; amikor azt mondják, minden ujjukra jut 10 nő;
de azt is, ha akarnak gyereket, akkor csinálnak majd maguknak...
az ilyenektől menekülni kell, nem pedig felajánlkozni...
Édesanya vagy, becsüld magad többre!!
sztm elrontottad. minek kell rákérdezni, hogy találkozzatok-e? a pasinak nem izgalmas, ha tálcán kínálod magad...
nem elég, hogy te írtál neki, még utána te kérsz randit. pedig ott volt neki a lehetőség. amúgy nekem nem szimpi, hogy így beszabályoz (hogy mit hova írjál), meg kérkedik, hogy mennyi levelet kap. én már az első válasz után igen szűszavúan írtam volna vissza :) törje már magát egy kicsit.
most már ne írj többet, és próbálj meg egy kicsit nehezebben megkaphatónak tűnni, különben cs..heted az egészet....
További ajánlott fórumok:
- 2010-es babaprojektben reménykedők
- Clostilbegytben reménykedők!
- Gyertek, akik októberben nem várják, izguljunk, reménykedjünk együtt!
- Teherbeesés...tesztem pozitív, de előtte megjött, szerintetek reménykedhetek?
- 1 nappal a nem várt előtt görcs, de pozitív a teszt, szerintetek reménykedhetek?
- 7 hetesen 4 mm embrió, 14 mm petezsák, nincs szívhang, reménykedjek vagy szerintetek elhalt?