Szerintetek nyilvános WC-ben illetlenség "nagydolgot" végezni? (beszélgetés)
Itthon is van "seggreverős" klotyi. :D
Abba is papír kell, hogy tompítsa a zuhanás erejét, amivel a termék a vízbe érkezik.
A papírgyárak is nagy vízfelhasználók. :D
Az biztos, hogy a német ötlet nem rossz ötlet, sőt! Fontos is, hogy képben legyünk.
Csak ha nem elég erővel jön a víz, magyar buksza bánja a többszöri öblítést.
:DDDD
Emlékszem!
Könnyeimet törölgetem. Köszönöm!
Fel eve tevedtem csak ide, ne mondd mar! Xd
Talan tul kisvarosi vagyok, vagy en nem tudom. Szerintem nem elek buborekban.
A frusztraciot en ertem neha. Amikor diplomaval vagy elotte jol szitualtan eltel, es 50 folott nem kapsz mas munkat, de meg kell elned.. De altalaban nem ezek az emberek ilyen nagytalmuak.
Ha ugy osztanak be, en is pucolok most budit. Meg ha keves az ido, a muszakvezeto csinalja. Ha meg valaki tul nagy feszket rakott, es eldugult, az uzletvezeto megcsinalja, mert nem a mi dolgunk, a szerelo draga, es az o felelossege, hogy a kiadasok rendben legyenek.
Engem eloszeretettel tesznek a pincer/takarito palyara, mert szemelyisegemtol fogva jo vagyok benne.
Rossz dolog beismerni, de itt hiaba "csak egy bevandorlo" vagyok eleve, de nem neznek le, hanem koszi, hogy kitakaritottal. Azert az nem mindegy.
Rogton gondoltam ;)
Engem decemberben atkuldtek tortat venni (ilyen hilyesegekre van egy keretunk), egy kolleganak szulinapja volt. En kapasbol kerdeztem a szamlazasi cimet meg higy mi is a pontos cegnev. Kutya hulyen nezett ram a fonokom. Hozod a nyugtat, elszamoljuk, csa.
Bar itt eleve a vasarlas vegen megkerdezzuk, hogy kell-e a vevonek a szamla. Mert a kukazasert nincs ertelme nyomtatni.
Ugye ha csalni akarunk, otthon is lehet a jo kis online penztargepek mellett. Visszastornozni egy elvesztett nyugta mellett is lehet, mert ujranyomtathatom akarhany peldanyban. Teszem azt, beragadt a papir, nem volt jo a hofok...
A 8 evig megtartando meg egy vicc. Te lattal mar 3-5 eves hopapirt? Az enyemek (a bevizslat, engedelyezett) sargak voltak vagy csak feherek, de minden nyomtatas eltunk roluk. Es szaraz, sotet, huvos helyen voltak.
(jó, hát téged se kell félteni 😊)
Az angolokat nem tudtam, de itthon Magyarországon se divat a kefe a nyilvános helyeken, szerencsére ritkán van "szerencsém", de olyankor tényleg direkt lecsekkolom, mert nagyon durva bunkóságnak tartom úgy hagyni a klotyót.
Az ikeaban 200 forintért már lehet kapni, szóval nem is értem. ...
A WC-s nőknek meg valószínűleg kisebbségi érzésük van a munkájuk miatt, és ebből fakad az agressziójuk, pedig nem kéne.
Es en azt hittem, egy jot fogok ebedelni :P
Szerintem otthon nincs igy kulon gyujtve a szemet, ahogy en lattam, mint itt Angliaban. A higieniai cuccok, mint otthon a veszelyes hulladek, tok mas ceg gyujti. Tilos nekunk hozzanyulni. Egyszer a fene tudja mennyi vagy milyen szart dobtak a pelenkas kukaba, de megmaradni nem lehetett abban a budiban. Nem cserelhettunk zsakot, nem lehetett kivinni. Majd ha jon az a kukas, ok kicserelik. Ket napig hasznalhatqtlan volt az egyik helyiseg.
Tilos a
További ajánlott fórumok:
- Miért zavar ilyen sokakat a nyilvános szoptatás?
- Szájak mozgásban, avagy szoptatás nyilvános helyen
- Amatőr próza és vers-írók nyilvános naplója
- Milyen szoknyát engednél felvenni egy férfinak nyilvánosan?
- Szerintetek ciki, ha nyilvános wc-ben hallani, ahogy csurgatsz? :)
- Ha felajánlanák neked, hogy a nyilvánosságon keresztül megoldást találsz a régóta húzódó családi problémára elvállalnád?