Szerintetek normális vagyok?! (beszélgetés)
írd be a keresőbe: terhesség jelei
és ki fogja dobni :)
a fórum címe: terhesség jelei a fogantatástól számítva két hétig
majd kiderul...bizakodunk... elevensors hol talalom azt a topikot? nem vagyok jartas ezen az oldalon, ma talaltam ra eloszor:)
Picit mas: keresgettem videokat a fogantatasrol-terhessegrol... talaltam egy rendkivul jo sorozatot, gondoltam megosztom veletek, hatha mas is kivancsi ra, ilyen jol elmagyarazva-szemleltetve meg nem lattam videot a temaban!!! Amugy mar a hasam is szur hol itt hol ott.. jo lenne ha nem csak bebeszelnem, majd elvalik
:DDDD Ne félj nem röhög sokáig, majd mikor jönnek a hisztik, meg a túlérzékenység, amit rajta vezetsz le, az már nem leszolyan humoros neki:p
Dehát had szokja, készüljön csak, egy 2 éves gyerek sokkal durvább dolgokatis csinál:DD
Na jó, akkor mégis normális vagyok :)
Apuka szerint is, akinek meg nem lehet letörölni az önelégült vigyort az arcáról...és persze meg van győződve róla, hogy ő csak fiút tudott gyártani :)
Még az a ma reggeli első rosszullétem is tetszett neki, mert olyan "aranyosan" öklendeztem.
Hát el tudom képzelni... :)
Szia!
Most jutottam odáig, hogy már látok a sok könny után...szóval mint friss kismama el tudom neked mondani, hogy nekem is volt olyan közti vérzés szerű vmi. éppen csak 3 napig nagyon pici, halvány rózsaszín, néha még annyi se. A dokim szerint ez lehetetett a beágyazódás ideje körül...
Remélem nálad is hasonló a helyzet.
Sok sikert, és kevesebb hormonos sírást, mint nekem... :)
Enyhe vérzés lehet a beágyazódáskor is, tehát szerintem csak nyugi és várj még min. 3 napot, majd tesztelj megint, ha addig nincs változás.
Sok sikert! :)
"Terhesség jelei a fogantatástl számítva két hétig"
egy menő fórum a kérdéseid megválaszolására. :)
Gratulálok,és csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz!:)
Fél évig készült a baba,aki most itt rugdos a pocimban. Mégis a 12.hétig szó szerint pánikrohamaim voltak,és depi voltam. Aztán jött a második trimeszter,ami maga volt a csoda!!!! És most a harmadikban újra jönnek a hangulatingadozások,a félelem,a szorongás! De emellett hihetetlenül boldog is vagyok. Köszöntelek a való világban,ilyen a terhesség!:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szia!
Én is gartulálok neked, és szeretnélek megnyugtatni, hogy teljesen normális vagy! :) Én a szülés kiírt időpontjához közeledve voltam ugyanígy (bár nem sírtam). Mindig azon aggódtam, hogy jól fogom-e csinálni, biztos, hogy jól döntöttünk-e, mert már sose lesz úgy ahogy régen volt. Ezen mindenki átesik, ki előbb, ko utóbb.
Jó egészséget, sok boldogságot, és élvezd ki minden egyes percét a babavárásnak! :)
Persze, hogy normális vagy. Egy hormonoktól túltengő kismama:-) és ez még csak a kezdet :-)))) Nekem volt olyan, hogy azon kezdtem el bőgni, hogy ráncos volt a függöny, de tényleg, na meg a hal ízű kávémról már ne is beszéljünk!
Gratulálok!
Szia!
Először is gratulálok a kis babszemedhez!:)
Nekem lombikbabáim vannak, tehát igen hosszú út vezetett hozzájuk, és mégis ugyan ezt éreztem. Az érzéseid teljesen természetesek, és hidd el igenis normális vagy:))
További nagyon kellemes babavárást kívánok!
hú de dolgoznak a hormonok :D
..ez aranyos
én is gratulálok :)
Igen,normális vagy!:))
Ezt a hormonok teszik,és még fokozódhat:)
Gratulálok!
szia,ha ketsegeid vannak akkor olvass bele a naplomba, a bonyolult helyzetembe,es azonnal nem fogsz sirni, hanem orulni fogsz. sirni nekem van okom, de nem birok, mert kesz vagyok idegileg.
ne sirdogalj,orulj a kis eletnek,ami benned van.
ha minden jol mukodik a parodall,akkor semmi okod a sirasra.
olvass bele a naplom par utolso bejegyzesebe, mindjart elfelejted asirast, es rajossz, te nagyon szerencses helyzetben vagy.
nem ugy mint en...
Nyugi!
Tényleg csak a hormonok. Óvakodj a babás-kutás-macskás reklámoktól, mert azok is kihozzák belőled a "legrosszabbat". :-)
Gratulálok! :-)
Szia,
azért van ez, mert most jön elő a felelősségtudat, hogy szülő leszel, és felelősséget kell vállalnod egy életért.hogy jól felneveld, mindent megadj neki amit lehet. Ez teljesen természetes, én is így éreztem. És úgy érzem jó úton haladok. mostmár egy éves a kisfiam
Tudom, hogy a párom szeret...lakásunk, kocsink, mindenünk van... Anyagi oldalról talán csak amiatt félek, hogy most nincs munkája szegénynek. De ezerrel kerei, és remélem most már talál is.
Köszönöm mindenkinek a gratulációt, akkor ezek szerint nem vagyok teljesen hülye. :)
Na, most meg azon sírok, hogy ennyien gratuláltatok, és bíztattok. áááá....én már csak bőgni tudok... :)
További ajánlott fórumok:
- Egyedűl vagyok itthon és félek. Normális ez? Más is van igy? Én félek egyedűl lenni.
- Beleszerettem apum barátjába, aki 38 éves, én 21 vagyok. Lehet ebből szerintetek valami?
- Évszaktípusok. Szerintetek, melyik vagyok?
- Anyósom, apósom beleszól a gyermekeim nevelésébe, 20 éves vagyok, szerintetek éretlen vagyok még a gyereknevelésre?
- Nem találok normális barátot, mindenki csak kihasznál.. és már ezek miatt nagyon bizalmatlan vagyok... Nem hívok meg senkit hozzám ..
- Kb 5-6 hetes kismama vagyok, ma reggel óta szúrkál a hasam, nem vészes, mégis aggaszt, szerintetek normális, vagy....?