Szerintetek nagyon gagyi karácsonyi ajándéknak? (beszélgetős fórum)
ez iszonyat ...
én is kivágnám, mint t.gombócka
Meg jo, hogy nem szellemi fogyatekost irt!
Ismeretlenül is örülök én is.
Látod? érdemes a saját szívedre hallgatnod. :D
Nagyon örültek neki. Köszönöm mindenkinek.
Szerintem szépen van megfestve, úgy értem, ha én festenék ilyet, az alakok úgy néznének ki, mintha egy négyéves festette volna. Gondolom, erre vonatkozott a kérdésed.
Én a helyükben nagyon is örülnék, pláne annak tudatban, hogy nem volt könnyű a megalkotása.
Aki szereti az ilyesmit, annak nem. Nekem személy szerint nem jön be. De, ha ilyent kapnék, nem mutatnám ki, hogy nem örülök neki.
a teákat és a bonbonokat ellenben nagyon szeretem, bármikor jöhet :)
ehhez ismerni kellene az ajándékozott személyiségét.
én a kukába dobnám (bocs, nem személyeskedés, de az ilyenek nekem felesleges giccs), de el tudom képzelni, h valaki örül neki.
Kicsit lenézően, félreérthetően fogalmaztál. Ha azt írod " valami idős embernek" az kissé tárgyias fogalmazás
Pl ha úgy írod "vagy esetleg más idős embernek" egészen másként hangzik :)
Pici odafigyeléssel elkerülhetsz bármilyen konfliktust :)
te is csak félreérteni tudsz, de nem magyarázkodom. Nem úgy értettem, de mindegy is, úgysem fogod fel
"vagy valami idős embernek az jó."
hmmm...kedves...
A saját készítésű a legjobb ajándék.én ia azt adtam! :) boldog karácsonyt :l
Nem gagyi,egyedi,saját készítésű,örülni fognak!
hát kicsit tényleg gyerekes, de azért annyira nem rossz. Mondjuk ha a nagyidnak adod, vagy valami idős embernek az jó.
Dehogy gagyi! Nagyon kedves ajándék lesz.:)
Én örülnék neki, ők is fognak. :)
A lényeg ,hogy benne van a szereteted.
Szerintem tetszeni fog nekik, látszik hogy dolgozott vele aki készítette. Aranyos ajándék, nem feltétlenül a szépsége adja az értékét :)
Biztos van olyan, aki igen, de ez mellékes :) Én nem tudnék ilyet se.
Nem!
Sajnos en ilyet sem tudnek rajzolni-festeni.
De szivvel csinalta az a valaki.
Csak néha ránézek és átfut az agyamon, hogy egy 15 éves is lehet jobbat csinál :D
A legeslegjobb ajándék, ha saját készítésű. Egyedi, személyes, megismételhetetlen.
Persze ez mellé vettem nekik bonbont és teákat (mert szeretik), csak akartam valami karácsonyit is adni :)
Akkor szerintem örülni fognak neki.
Sőt, nagy becsben fogják tartani, és még a dédunokáiknak is elmondják, hogy ezt bizony Tőled kapták!:)
Akkor jó lesz, biztos örülni fognak. Az ajándék lényege, hogy annak szóljon, aki kapja.
Szerintem szép, az adja a szépségét, hogy valaki leült és el kezdte kézzel festeni, közben pedig arra gondol, akinek szánja. Akármilyen giccses én nagyon örülnék, ha valaki saját készítésű dologgal lepne meg.
Párom szüleinek lenne és hívők, igen...
További ajánlott fórumok: