Szerintetek milyen boltot érdemes nyitni? (beszélgetés)
Nem tudom, hogy mit érdemes, ebben nem vagyok jártas.
Azt látom, hogy nálunk pékséget és turkálót nyitnak. Már van 5 pékségünk, és legalább 10 turink, pedig csak egy 11-12 ezres kisváros vagy inkább nagyfalu vagyunk.
Jól mondod: kocsma, ital-diszkont.
/Ha legális lenne: bordélyház.../
cukrászdát-sütik, fagyik, üditők és italok.
megéri. Tudom, mert a főnököm is ebben a cipőben jár és a szarházi megél belölle, nem kicsit
sziasztok!!
a véleményetekre lennék kíváncsi!
A barátnőmmel az a kósza ötletünk támadt, hogy egy ezoterikus, ajándékboltot nyitnánk, ahol egyedi készítésű táskákat, ajándékokat kínálnánk... persze ez csak álmodozás szintjén van, de vhol el kell kezdeni, úgyhogy megtaláltam ezt az oldalt, és gondoltam felteszem a kérdést...
:)
Kinek, kinek??! Hát Neked! :) Hátha megéhezel kertrendezés közbe'! XD
Alapból a büntetés is hasznos céllal jött létre -gondolom- hogy az emberek ne csináljanak olyan dolgokat, amivel ártanak másnak, és ez egy "elrettentés". De már nem az. :( Már kész biznisz lett a büntetésekből, meg a "mingyábeperellek"-ből.
De jó hosszan tudnék erről beszélni, 2 évig ilyenekről beszélgettem a fuvarozókkal. :)
Apropó! Nekem epres samponom van, azért van rajta a pohár. :) (hajmosáskor előtör belőlem a gyermek) :)
Hát igen! Mindenért figyelmeztetni kell, nehogy valaki beperleje őket a hülyesége miatt. Nekem eszembe nem jutna sampont inni (bár előbb olvastam van egy "Hogyan szertnél meghalni?" fórum.....:DDDD) ,de gondolom ezzel a kisgyerekes szülőket figyelmeztetik, ld: barackos, erdei gyümölcsös stb. illatú gyereksamponok.
Mondjuk az előbbi ehető csomagolás vajon kiknek szólhat?
:D Remélem nem etted meg! XD
Nekem a samponomon van egy áthúzott pohár szívószállal.
Meg kaptam szülinapomra ilyen taposógépet (az a lépcsőzést imitáló szobai erősítő) Egy oldalnyi hasonló hülyeséggel, pl "Súlyos sérülés származhat abból, ha a lábpedálok alá tesszük valamely testrészünket" ... "Bármely jellegű edzésprogram előtt keresse fel orvosát!"
.. hasonlók vannak sorolva 1 oldalon keresztül!!
:D
:DDDDD Amerikaiak! Úgy lükék, ahogy vannak!
Tavasszal vettem sétányrózsát, mi volt ráírva a papírra: a csomagolás nem étkezési célokra készült! És ez komoly! Olyat nevettem rajat! A szomszéd néni megkérdezte, hogy mi bajom van, neki is tetszett, mikor felolvastam!
Mondjuk az már durva volt, mikor mágneses ékszereket nyelt le egy kisgyerek és kioperálták, vagy mifene. Azóta azt a fajta gyerekékszer kollekciót kivonták a forgalomból.
Biztos ismered! Hogy Amcsiban valami idióta nő megfürdette a macskáját, és betette a mikróba megszáradni. Természetesen a macska meghalt, a nő meg beperelte a mikró gyártóját, mert nem volt ráírva, hogy élőlényt nem szabad beletenni, aztán meg is nyerte.
Ez egy ilyen igaztörténet elvileg.. és mit mondjak el tudom képzelni.
Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy már mindent "hülyebiztosra" kell csinálni, vagy sz@rrá büntetnek... És ez is egy teljesen értelmetlen dolog, mert ki tesz be egy macskát a mikróba??? El tudom képzelni a jövőt, ha veszel egy mosógépet, rajta lesz a tájékoztatón, hogy "Veszélyes, tilos felkapni, és hozzávágni a családtagjaidhoz, mert sérülést okoz!"
Szabályok....általában nem tartják szem előtt.
Mi ez a macskás sztori?
Szeretném idézni kedves vicces hozzászólónkat:
36. kostyi79:
"A kerdes az volt, hogy milyen boltot erdemes nyitni. Az nem, hogy mi kell hozza. :) "
Ezért jött fel, hogy esetleg érdemes lenne egy Tecsóba belevágni :)
Majdnem.. néha teljesen értelmetlen szabályok vannak, most éppen nem jut "kajás" szabály eszembe, de régebben dolgoztam picit más területen -fuvarozás, szerintem sokan ismerik :)- És olyan nevetséges dolgok miatt büntették őket állandóan, hogy a fejem fogtam... És ha nincs semmi baj, addig keresgélnek, hogy lesz.
Nem foglalkoznék élelmiszerrel, mert nagy a rizikófaktor...
TESCO-ban ne gondolkozzon senki! Védett márka, és milliárdos anyagi háttér kell hozzá!
A kajáltatásban van még pénz (a legtöbb munkát, időt is igényli), kérdés, milyen anyagi és minőségi szinten menne a vállalkozás? Hurka-kolbász, lángos piacon, esetleg most télen "minden ami forró" egy minőségi utcai pavilonból, vagy extra kávé - tea, süti elegáns körülmények között?
Egyébként az evéssel tényleg nincs gond, csak ahhoz szerintem hozzá kell számolni a rengeteg büntetést, amit csupa hülye, értelmetlen dolog miatt kell ide-oda kifizetni.. :S
Szerencsére nem saját tapasztalat, csak hallottam róla.
További ajánlott fórumok:
- Dohányboltot nyitni jó befektetésnek tűnik-e?
- Szerintetek érdemes Nyíregyházán használtruha boltot nyitni?
- Babaruha boltot nyitni?! Mennyire érné meg?
- Boltot szeretnék nyitni.
- Szerintetek egy százezres lakosú városban érdemes molett ruházati boltot nyitni (férfi/női extra méret)?
- Milyen papírok, és milyen feltételeknek kell megfelelni, ha bringaboltot szeretne nyitni a párom? Valaki tudna írni az eljárások menetéről?