Dohányboltot nyitni jó befektetésnek tűnik-e? (beszélgetős fórum)
Ezért is álszent minden intézkedés, ami arrol szól hogy védeni akarják az egészségem.
Mielött tovább ekéznél finoman, Lmondom, erős dohányos vagyok.
Ne aggódj, pár év és a marihuána legális lesz nálunk is.
Betiltani a forgalmazást, mikor a termesztést támogatják?
Amúgy aki ennyire szereti a tiltásokat miért nem költözik Kínába?
"Kisemberi" gondolkodás!
A bevételt kell növelni és nem a kiadást csökkenteni.
Miközben egész nap a kezedben a villáskulcs, az igazgató úr meg szivarozva hátradől a füles foteljében.
Mindenek ellenkezője is van
Nem kevesen igénybe veszik a tb-t, akik vagy maguk tehetnek a betegségükröl, sérülésükröl, vagy a globál társadalom teszi őket így-úgy beteggé
Sajáthibás gk.baleset,sportbaleset, testi sértés miatti, ételadalékok az élelmiszerben, szegénység miatti hiánybetegségek, kilátástalanság miatti alkoholizmus
Az az egy tény, a dohányzás belejátszik keményen a tüdbetegségekbe, tagadhatatlan
Az nem indok, hogy dédnagypapa 95 évesen is dohányzik
Pontosan ez a statisztika, hogy vannak kilógó tényezők, de azok alig gyengitik az összefüggéseket.
A férfi átlagos életkor Mo-gon 65/?/ év
Lehet mondani hogy nem igaz, mert nagypapi 90 évig élt?
Nem!
Egyszerűen be kellene tiltani a forgalmazását
Vajh miért nem teszik? Az nem indok, hogy megnőne a feketepiac
Akkor a kábszert is lehetne engedélyezni
Szerencsére nem mindenki így gondolkodik mint Te.
Ahogy JFK mondta: „Ne azt kérdezd, mit tehet érted a hazád, hanem azt, hogy te mit tehetsz a hazádért!”
hahahahaahahahahahahahaha! kinek jobb?
Te hány éves?
Ha fizeted a TB-t, akkor jogosult vagy orvosi ellátásra, magaddal baszol ki, ha soha nem veszed igénybe, hanem egyszerűen "jó állampolgárként" úgy halsz meg, hogy összeesel, és fizetted egész életedben a TB-t a semmire! Úgyhogy hadd vegyük már igénybe, főleg, hogy a Mo-i egeszségügy max segít gyorsabban meghalni.
Teljesen igazad van. Én bejelöltem ezt a fórun témát, mert kíváncsi lettem volna a véleményekre, de beleolvasva, a fórum indító mondatra szinte semmi odavonatkozó hozzászólás nem érkezett. Lehet hogy a címét meg is lehet változtatni.
Bocs, hogy ez a véleményem.
Mi van, ha egyedül él, otthon cigizik csak, a csikket elnyomja, majd a szemetesbe teszi, és mondjuk már 80 éves, és nincs tüdőrákja, sőt, komolyabb baja sem volt soha??
Ne általánosítsunk már..
Nincs olyan, hogy jobb, vagy rosszabb állampolgár! Állampolgár van.
További ajánlott fórumok:
- Ha egy anyuka kisgyermekkel tér be a Nemzeti Dohányboltba, kiszolgálják?
- Állásvállalás "Nemzeti Dohánybolt"-ban
- Kevés befektetéssel, valami okos dolog, amiből meg is lehet élni, manapság! (nem MLM!)
- Szerintetek melyik internetes munka lenne jó befektetés?
- Pontosan tudom mit szeretnék elérni 5 éven belül, de gyakran őröl a gondolat, hogy képtelen leszek rá és a befektetett energiám kárbavész
- Megtakarítás és befektetés