Szerintetek melyik internetes munka lenne jó befektetés? (beszélgetős fórum)
csak a tesz-veszen eladásból:))
egyébként ilyen regisztrálós pénzkereső oldalakat nem ismerek:o (írnál róla, miről is van szó? mit kell csinálni?)
Müködik?
h boldogulsz vele?
Nekem tegnap meg ment,de ma azt irta ki h nincs ilyen felhasznalo nev!
nem ertem mi lehet!
köszi.
Én megprobálom!
Nem engedi, hogy berakjam a linket.
Megbolondulok komolyan mondom.
Most kaptam, semmit nem tudok róla.
Van olyan esetleg, aki ismeri?
ÁÁ, hagyom a fenébe az egészet, inkább nem kockáztatok.
Ezek úgy is csak azoknak jó, aki kitalálta...
Nem kaptam, én találtam.
Beírtam a keresőbe, hogy pénzkereseti lehetőségek és kidobta ezt is, meg sok másikat, de csak ezt néztem meg.
Hát igen, annyira kiábrándító, hogy elhúzzák a mézes madzagot az ember előtt, aki amúgy is tele van hitellel.
:(((
ezt egyébként olyantól kaptad akinek működik??
Nem tudom, olyan nem bíztató egy oldal... Főleg, hogy a feladatokhoz ilyen angol habratyot raktak be....
Informatikus férjem szerint ez tipikus ADATHALÁSZ SZOFTVER, ami a jelszavaidat figyeli és jegyzi amivel mindenhová belépsz. Mert a cégnek nem érdeke egyes embernek fizetni, főleg nem ennyit....
És lehet hogy tényleg fizet (bár itt még senki nem írta hogy kapott pénzt) de vajon milyen áron???
Majd, ha kap pénzt, szólok.:)
és akkor én is feltelepítem, addig csöndesen figyelem az eseményeket!
Szia!
Az egyik barátnőm feltelepítette a gépre, szorgosan "gyűjtöget"! Majd kiderül igaz-e!
Állítólag az egyik rokona kapott 50 dollárt!
Nem tudom egyenlőre!
Manon
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- A munkaltatom ellenorizheti-e, hogy az interneten milyen oldalakat nezek meg?
- Buktatok már le a munkahelyeteken, hogy interneteztek?
- Ha nem vagyok munkaviszonyban akkor hogyan lehet dombornyomtatott bankkártyám, amivel interneten is tudok vásárolni?
- "Kattintós" internetes munkával kapcsolatos oldalon milyen adatot kell megadni, mert valami fiókot kér?
- Mi a véleményetek az internetes munkákról?