Boltot szeretnék nyitni. (beszélgetés)
Kész öngyilkosság most üzletet nyitni.
Viszont ha sok a felesleg, és "csak" az időeltöltéshez kell akkor oké.
Szerintem a megfelelő bolt nyitása függ attól, milyen környezetben van - falu, kisváros, város...
Az emberek igénye is fontos, és az, hogy te milyen emberekkel szeretnél foglalkozni. Nehéz dönteni. Mi is így vagyunk:)
Én nem nyitnék most semmit,kocsmát se...már azok sem úgy jövedelmeznek mint régen.Másrészt meg a támogatások,amit kap az ember egy cégtől...na szóval annak is vannak feltételei,és ha nem megy az üzlet,akkor azzal is lehet bukni.
Az ötletek amúgy szuperek,csak szerintem kereslet nincs most rájuk :(
Én biztosan olyan fehérnemű boltot nyitnék, ahol extra méretből is választék van. Mert pl. 75A sincs, de nekem a 90E-t már csak Pesten akpok, ott is csak 2-3 fajta van.
Vagy cipő üzlet, ahol 34-es és 43-as női méret is van.
Erre lenne igény, ha elérhető áron lenne.
Bio üzlet sok van, azt nagyon okosan kell csinálni, hogy menjen is.
Italbolt! :D Tuti befutó!
De pl egyre nagyobb érdeklődés van a turik iránt,persze csak a jó minőségűekre hajaz mindenki,így a koszos,foltos,kutyaalá való és bohócjelmezes gyermekruhák kihúzva itt(pedig mennyien ilyet árulnak...)
Pékség-az embereknek mindig kell kenyér,a szülők meg előszeretettel vásárolnak reggelente a gyerekeiknek pékárút!
Kocsma:Alkoholista emberek,mindig is lesznek :)
A kocsma az mindig tömve lesz... Viccet félretéve az tuti jövedelmez...
Amúgy én szívem szerint virág és ajándékboltot nyitnék...
További ajánlott fórumok:
- Dohányboltot nyitni jó befektetésnek tűnik-e?
- Szerintetek milyen boltot érdemes nyitni?
- Szerintetek érdemes Nyíregyházán használtruha boltot nyitni?
- Babaruha boltot nyitni?! Mennyire érné meg?
- Egy hobby boltot szeretnék nyitni egy olyan helyen, ahol nincs konkurencia. Bérelhető helyiséget már találtam. Hogyan tovább?
- Használt ruha boltot szeretnék nyitni, valaki tud tanácsot, segítséget?